Temperatura
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Okt 26, 2017 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Temperatura
22 jula ove godine imala sam abortus Misoprostolom.Odmah je pocelo krvarenje.Nakon 3 dana mi se javlja temperatura do 37.1.Navecer i ujutru je nemam,samo preko dana.Kada sam otisla na kontrolu utvrdjeno je da plod nije otisao i izvrsena je kiretaza apiracijskom metodom.Dobila sam antibiotike koje sam ispila do kraja.Temperatura je i dalje tu.Radila sam krvne pretrage i bila mi je samo povecana Se(u vrijeme kada sam radila nalaze bila sam i dalje trudna).Radila sam RTG pluca nalaz je bio ok.Snimala sam vrat i stitnu,imam malu cistu na stitnoj i hronicno povecan limfni cvor 8 mm.Evo kraj oktobra ja imam i dalje temp,po par dana nemam pa opet.Prije abortusa je bilo sve ok,nisam imala tegoba bilo koje vrste.Temperaturu dobro podnosim,nisam malaksava uopste,samo su mi ruke i noge pretezno hladne. Radila sam i snimak zuba,nadjen mi je umnjak koji je skroz horizontalno i koji cu morati operisati.Ginekoloski je sve ok.I da napomenem da sam B neg krvna grupa i nisam primila Rhogam jer mi je doktor rekao da je trudnoca bila mala i nije bilo potrebe za tim.Izvinite sto je dug post i prilicno nabacan.
Re: Temperatura
ovde nema doktora odavno ...
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Temperatura
Има доктора али нема лекара.