temperatura
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Avg 04, 2016 11:12 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
temperatura
Pozdrav! Moj problem je sledeci. U zadnjih godinu i po dana sam imala 4 puta gnojnu anginu. Nakon prve prelezane, druga se vratila u roku od 10-ak dana, a tako i drugi put. Izmedju toga sam cesto bila prehladjena, tj., skoro svaki mjesec (ugl. simptomi prehlade, curenje nosa, kihanje, sa ili bez temp.). Nakon zadnje angine, zakazana mi je operacija krajnik a(17. maja), koja je odgodjena, jer sam dan prije iste, dobila temp. 37,2, sa simptomima prehlade. Od tada je proslo 18 dana, simptomi prehlade su se povukli, ali ja i dalje imam temp. Javlja se svakog dana oko 15h i traje do oko 22h. U ovih 18 dana najvise se penjala do 37,4. Porodicna dr me uputila infektologu, koji mi je dao tonu uputnica. Radila sam nalaze krvi, urina, bris grla, nosa, reuma test i sve je u redu. Sledece sto mi je zakazano je rtg sinusa, iako nikad nisam imala problema s njima. Ne osjecam nikakve bolove, samo me ta temp. slomi. Nije klasican malaksalost, kao kod prelade, vec umor koji ubija. Molim, ako je neko imao slican problem, ili zna sta bi moglo biti da pise.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: temperatura
Упала плућа?
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Avg 04, 2016 11:12 am
Re: temperatura