Vec 3 nedelje imam temperaturu,koja pocinje oko 15h i najcesce je izmedju 37,1 i 37,6.Prvih dana sam imao probleme sa kocenjem ledja,ali nakon par injekcija Diclofen-a to je proslo,a temperatura je ostala.Do sada sam radio:snimanje pluca,ultrazvuk abdomena,ultrazvuk srca,ekg,bris nosa,bris grla,urin i mokracu.Od svega toga jedini losi nalazi su sedimentacija 62 (juce sam ponovio i sada je 40),fibrinogen 3,8 (sada 3,7) i Crp1 37,5 (sada smanjeni).Pre tri meseca sam zbog vize radio i HIV.
Uz sve to,ja se osecam potpuno normalno i nemam nikakvih problema.Cekam rezultate analiza na viruse.Musko sam i imam 35 godina.
Doktori ne mogu da utvrde gde je zariste.Ima li neko ideju ili slicno iskustvo?
Temperatura po podne i uvece-3 nedelje
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Okt 28, 2005 11:14 pm
Radio sam urino kulturu dva puta i oba nalaza su sterilna.
Inace od postavljanja teme su prosla 4 dana,a nista se nije promenilo.Temperatura je i dalje tu.U medjuvremenu je stiglo jos nekoliko rezultata koji su negativni kao na primer test na infektivnu mononukleozu.Uradio sam i PPD (test na tuberkolozu).Sutra idem na ocitavanje rezultata,ali vec je sada jasno da ce i on biti negativan.
Inace od postavljanja teme su prosla 4 dana,a nista se nije promenilo.Temperatura je i dalje tu.U medjuvremenu je stiglo jos nekoliko rezultata koji su negativni kao na primer test na infektivnu mononukleozu.Uradio sam i PPD (test na tuberkolozu).Sutra idem na ocitavanje rezultata,ali vec je sada jasno da ce i on biti negativan.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Okt 28, 2005 11:14 pm