temperatura 10 dana

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
medenimeda
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 22, 2009 3:14 pm

temperatura 10 dana

Post od medenimeda »

Poštovani, imam temperaturu već deseti dan, od ujutru krene sa 37,2, a već predveče je 38, doktor mi je prepisao panklav zbog malo kašljanja i bolova u grlu, međutim to mi nije pomoglo, i temperatura je ostala ista, danas sam dobila rezultate laboratorijske analize i ono što je bilo loše je nalaz sedimentacije krvi 80, prepisane su mi injekcije garamicina.Danas sam primila prvu, ali temperatura i dalje ne spada.Nemam ideju gde je žarište s obzirom da mi je disanje u redu, jedinoo što me malo brine je otečen stomak, sumnjam na upalu bešike, jajnika....Molim vas dajte mi svoje mišljenje
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Re: temperatura 10 dana

Post od Slavko_slavko »

znate kako,sedimentacija je bas,bas visoka,zato ja mislim da bi bilo najbolje da sto pre uradite ultra zvuk abdomena,i rtg pluca...kakvi su vam leukociti,gvozdje?
medenimeda
Novi član
Novi član

Post od medenimeda »

Gvožđe nisam radila, leukociti su u redu.Pa i ja mislim da bi dobro bilo uraditi ultrazvuk abdomena, sa plućima nemam neki problem, ne znam samo koliko je ovaj garamicin uz sve to pravilna terapija?
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član

Post od Slavko_slavko »

najbolje uraditi ultra zvuk,da se vidi,jer je mozda ipak upala u stomacnoj duplji,jer ukoliko nemate ni kasalj ni nista,onda je verovatno tu negde upala...
medenimeda
Novi član
Novi član

Post od medenimeda »

Hvala Vam na pomoći, snimila sam anas pluća, zapaljenje levog plućnog krila je upitanju, ukinut mi je Garamicin i dobila sam novu terapiju od deset dana, hemomicin i citeral.
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član

Post od Slavko_slavko »

nema na cemu,mislim,lekarima je najlakse da daju terapiju:a imas temperaturu evo ti injekcije,a cesto bude neki ozbiljniji problem...sad ce se sve resiti...i jos nesto,bez persiranja,ja sam mladji od vas... :wink:
Odgovori