Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Ja stvarno nemam pojma o tome, nisam doktor. A poruku pisem samo da probam da ti ucinim uslugu, da ti se poruka popne na vrh... mozda neko i primeti! I sama imam problema s tim sto ovde niko nece ni na sta da odgovara.
mislim da je najbolje oticu u privatnu kliniku na opsti pregled pa ces videti dalje naravno ako imas novaca ako ne opet kod lekara opste prakse pa ce te on uputiti -mislim da nije komplikovano.
hana napisao:Ja stvarno nemam pojma o tome, nisam doktor. A poruku pisem samo da probam da ti ucinim uslugu, da ti se poruka popne na vrh... mozda neko i primeti! I sama imam problema s tim sto ovde niko nece ni na sta da odgovara.
Magnetna rezonanca ne zraci X zracima, ali, da li znas da u prostoriju gde se ona radi ne smes da udjes ni sa hemijskom olovkom od magnetnih talasa...sad ces reci da mi nismo sazdani od materijala od kojih je i olovka ,ali isto tako, ti talasi su toliko "jaki" da od njih godinu dana celije u organizmu vibriraju i da im isto toliko treba da se vrate u "normalu".
Toliko o njima....