Tegobe svake vrste
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: Tegobe svake vrste
Заборавио сам на домаћи кефир. Одличан је за органе за варење. Обрати пажњу: домаћи кефир.
Hvala svima,nemam vise problema bolovima od kako sam kuci,mislim da mi je to sve do kreveta i jastuka...sto se tice organa za varenje,pratim dijetu tu ali kao i svako ko nije navikao poslije odredjenog vremena se opustim i eto ti opet problema,ali sta cu ne mogu odjednom sve,a znam da moram,a i poceo sam 3 puta nedeljno da trcim,cim se poboljsa vrijeme svaki dan cu,a sto se tice kandide,djavo se opet vratio i to u "savezu" sa streptokokama koje sam po poslednjem brisu makao,ali ostaje kandida sa 3 + i u sputumuy i u grlu...i uvidio sam da od kako imam tu kandidu (otkrio prije godinu i po) jednostavno sam postao da ne zvuci prejako ali ne lazem sebe neka vrsta hipohondra,jer sta god da me zaboli gledam ovdje,a prije nisam obracao paznju na mnogo vaznije stvari i evo pokusavam i uspio sam u zadnjih 2 mjeseca da ne mislim o tome i super mi je,sem tih tegoba koje mi prave organi za varenje i zujanje u desnom uhu,ponekad u obam,ali navikao sam se i na to vise ne zelim da trazim uzrok jer me nista ne boli,nista mi ne smeta,da smo zdravo.Da se jos jednom zahvalim za sve i eto mogu da i ja bacim neki savjet svima poput mene,syo manje vremena za kompjuterom,a sto vise napolje sda ljudima i bavljenje sportom i vidjecete,svaka bolest ce se izlijeciti 

То мајсторе!student88 napisao: ........... syo manje vremena za kompjuterom,a sto vise napolje sda ljudima i bavljenje sportom i vidjecete,svaka bolest ce se izlijeciti
Samo da se konsultujem oko jedne stvari koja me muci evo nekoliko dana,mada mislim da je ito od zeluca ili hiatus hernie koju imam,ali et...nije to sad neki bol,nesto kao povremeni kad pritisnem po sredini gdje se zavrsavaju grudi boli me ka desnoj strani ispod rebara i osjetim ispod i iza desne plecke,ponekad po sredini...ne uvijek i nije sad bol kao bol,vec ono sto kazu tupa bol a i kad tu stranu rebara pritisnem isto bolucka,sta bi to moglo biti...evo ovaj januar sam se zatvorio u kucu zbog ove kisetine raspale,sta bi mogli da znace ti bolovi,da li je do kicme,zeludca,ta hernia sto je imam ili nesto druo?inace se dobro osjecam,cak me i zeludac malo muci,jedino sto me sinusi unistravaju ,ali to svake zime,hvala
Па добро човече, нађе ли ти лек за нешто? Ајде среди бар те синусе. Имаш неколико рецепата на мом сајту: Ацин сајт.
Јел ти знаш шта је хијатус хернија? Кад ти је желудац прошао кроз дијафрагму, свашта може да сева. Лако можеш и да га повредиш ако се много сагнеш или незгодно седиш, па тако грудну кост набијеш у њега или јетру. Хоћеш ли ићи на операцију хијатус херније?
Јел ти знаш шта је хијатус хернија? Кад ти је желудац прошао кроз дијафрагму, свашта може да сева. Лако можеш и да га повредиш ако се много сагнеш или незгодно седиш, па тако грудну кост набијеш у њега или јетру. Хоћеш ли ићи на операцију хијатус херније?
Kad csam bio na gastroskopiji vec sam rekao da mi je ustanovljen gastritis,nerb ili nerd ne sjecam se sto je pisalo,ta hiatus hernia ali ne velika i doktor je dao terapiju i rekao je da mi zuc ulazi u zeludac vise nego sto treba i za sve to je terapiju prepisao,a sinusi me muce od malena kao i cinjenica da na nos dise samo ako sipam kapi i taj efekat traje 10-tak min i nije ni to cisto disanje...to sa nosem je valjda zato sto od 3 god nosim teske naocare sto ti ga znam,a ovo sa sinusima mi je nasledno,a imam i jos jednu odlicnu stvar,cim se prehladim ili stojim u previse vrucoj prostoriji krene mi krv iz nosa ,a nije od pritiska,tako da ne moram da dajem krv sam se cistim hhahahaha
Прво, прехладе и грип предупреди препаратом од белога лука и комовице: http://*/, Савети, Здравље, Имунитет.
Друго, проблем са крварењем и запушеним носем ти је због синуса. Очисти их на неки од начина исто са мог сајта: Синуси. Можда имаш и неку респираторну алергију, али пре ће бити хронична упала. Заборави на гене и среди синусе.
Треће, набави књигу за вежбање очију "Да ли су вам наочари заиста потребне?" од dr Merilin Rosens Beret и оне рупичасте наочаре и регулисаћеш диоптрију за годину-две - наравно ако будеш вежбао.
Срећно!
Друго, проблем са крварењем и запушеним носем ти је због синуса. Очисти их на неки од начина исто са мог сајта: Синуси. Можда имаш и неку респираторну алергију, али пре ће бити хронична упала. Заборави на гене и среди синусе.
Треће, набави књигу за вежбање очију "Да ли су вам наочари заиста потребне?" од dr Merilin Rosens Beret и оне рупичасте наочаре и регулисаћеш диоптрију за годину-две - наравно ако будеш вежбао.

Срећно!