Imam cerku od 21 mesec i dlaka kosice joj je strasno tanka.
Gomila neznalica i pametnjakovica mi preporucuje da je osisam do glave, ali bih ja pre takvog cega konsultovao nekoga ko nesto zna vise o tome?
Molim as da me uputite na nekog astrucnog ili da mi pomognete korisnim i proverenim savetom.
Alex
Tanka dlaka kose
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
postoje genetski poremecaji na nivou stabljike dlake. Mozda je to u pitanju kod vase devojcice. Kakvi su joj noktici i zubici. Mozda ne bi bilo lose da je odvedete u GZZKVB u Dzordza Vasingtona na decije odeljenje ili kod dr M. Veljkovic na fizikalno radi trihograma. Sisanje do glave joj nece pomoci
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jul 11, 2006 11:43 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Nov 03, 2004 1:13 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Dete se bukvalno preporodilo ! Nismo mogli ni da je ocesljamo ljudski jer je svako jutro posle spavanja bila totalno umrsena na potiljku, ma mao paucina. Sada je to nesto sasvim drugo samo nam je malko kraca kosa pa ne mozemo jos da nosimo snalice i da pletemo kikice, ali licno mislim da smo napravili pravi potez osisavsi je.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jul 11, 2006 11:43 pm