Tanka dlaka kose

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
jovanap
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 03, 2004 1:13 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Tanka dlaka kose

Post od jovanap »

Imam cerku od 21 mesec i dlaka kosice joj je strasno tanka.
Gomila neznalica i pametnjakovica mi preporucuje da je osisam do glave, ali bih ja pre takvog cega konsultovao nekoga ko nesto zna vise o tome?
Molim as da me uputite na nekog astrucnog ili da mi pomognete korisnim i proverenim savetom.
Alex
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am

Post od goranai »

postoje genetski poremecaji na nivou stabljike dlake. Mozda je to u pitanju kod vase devojcice. Kakvi su joj noktici i zubici. Mozda ne bi bilo lose da je odvedete u GZZKVB u Dzordza Vasingtona na decije odeljenje ili kod dr M. Veljkovic na fizikalno radi trihograma. Sisanje do glave joj nece pomoci
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
jovanap
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od jovanap »

Sve je u redu. Osisali smo je na kratko i ispostavilo se da nova kosica nije mogla da se probije od one bebece. Sad je sve mnogo ! bolje i "next year this time wi`ll ..." bice ko Marija Magdalena.
Hvala
Clementine
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 11, 2006 11:43 pm

Post od Clementine »

Ja sam imala takvu kosu pa jos sa celom na potiljku kad sam bila klinka....kasnije se popravila da bi se u pubertetu opet istanjila...Medjutim, sad je odlicna
jovanap
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od jovanap »

Dete se bukvalno preporodilo ! Nismo mogli ni da je ocesljamo ljudski jer je svako jutro posle spavanja bila totalno umrsena na potiljku, ma mao paucina. Sada je to nesto sasvim drugo samo nam je malko kraca kosa pa ne mozemo jos da nosimo snalice i da pletemo kikice, ali licno mislim da smo napravili pravi potez osisavsi je.
Clementine
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 11, 2006 11:43 pm

Post od Clementine »

Ma vazno je da je problem resen, a kosica ce porasti pa ce biti i snalica i masnica i svega
Odgovori