Edit:Samo da napomdnem uz jogurt je lagano al kad je sa vodom onda se lepi xD
tablete
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
Haklberi Fin
- Novi član

- Pridružio se: Čet Maj 18, 2017 8:53 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
tablete
Pozdrav,zanima me da li postoji mogucnost da se tablete poput konkretno paracetamola,kafetina razdrobe ili da se smuckaju sa vodom i da se popiju?Desava mi se nekada da ih ne mogu progutati jer su previse suve i zalepe mi se..Da li ce one tad izgubiti dejstvo ili cak mogu imati stetno? Jest' malo glupo pitanje al ajd'.. Hvala 
- aaaca
- Stalni član

- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: tablete
За Кафетин није проблем да га издробиш. Прочитај ово: http://*/index.html?stranica=s ... je/tablete
-
Haklberi Fin
- Novi član

- Pridružio se: Čet Maj 18, 2017 8:53 am
A paracetamol nije preporucljivo(meni su dosta slicne,al laik sam pa zato) ?kafetin inace izbegavam jer mi se desilo pre godinu,dve da me prodje glava vrlo brzo medjutim krene neki bol u predelu gde se spajaju jednjak i zeludac+ kiselina..pretpostavljam da je osetljiv zeludac
Hvala za odgovor i savet..i radim uglavnom kao sto pise u textu samo sto je nekad problem kod tih "suvih" : )
Hvala za odgovor i savet..i radim uglavnom kao sto pise u textu samo sto je nekad problem kod tih "suvih" : )
- aaaca
- Stalni član

- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Генерално, таблете које су пресвучене неким слојем не треба да се ломе. Оне таблете које су истог састава по целој дубини као што је Кафетин, могу и да се издробе у кашици, убаце у чашу са мало воде и тако попију.
Киселина не верујем да ти је од Кафетина, већ вероватно од хране коју си претходно јео.
Киселина не верујем да ти је од Кафетина, већ вероватно од хране коју си претходно јео.