tablete

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Haklberi Fin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 18, 2017 8:53 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

tablete

Post od Haklberi Fin »

Pozdrav,zanima me da li postoji mogucnost da se tablete poput konkretno paracetamola,kafetina razdrobe ili da se smuckaju sa vodom i da se popiju?Desava mi se nekada da ih ne mogu progutati jer su previse suve i zalepe mi se..Da li ce one tad izgubiti dejstvo ili cak mogu imati stetno? Jest' malo glupo pitanje al ajd'.. Hvala :)
Edit:Samo da napomdnem uz jogurt je lagano al kad je sa vodom onda se lepi xD
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: tablete

Post od aaaca »

За Кафетин није проблем да га издробиш. Прочитај ово: http://*/index.html?stranica=s ... je/tablete
Haklberi Fin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 18, 2017 8:53 am

Post od Haklberi Fin »

A paracetamol nije preporucljivo(meni su dosta slicne,al laik sam pa zato) ?kafetin inace izbegavam jer mi se desilo pre godinu,dve da me prodje glava vrlo brzo medjutim krene neki bol u predelu gde se spajaju jednjak i zeludac+ kiselina..pretpostavljam da je osetljiv zeludac

Hvala za odgovor i savet..i radim uglavnom kao sto pise u textu samo sto je nekad problem kod tih "suvih" : )
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Генерално, таблете које су пресвучене неким слојем не треба да се ломе. Оне таблете које су истог састава по целој дубини као што је Кафетин, могу и да се издробе у кашици, убаце у чашу са мало воде и тако попију.

Киселина не верујем да ти је од Кафетина, већ вероватно од хране коју си претходно јео.
Odgovori