Tablete za odlaganje menstruacije?
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jun 17, 2011 8:48 pm
Tablete za odlaganje menstruacije?
Na dan kada treba da dobijem menstruaciju, putujem na more. Kako nisam mogla da odolim moru i kupanju, zelim da odlozim menstruaciju tim tabletama, ali nisam upucena da li bi mi to stetilo, i koliko pomeri menstruaciju? Hvala unapred.
Re: Tablete za odlaganje menstruacije?
Meni je ginekolog rekao da uzmem bilo koje kontraceptivne pilule. Pila sam Logest. Menstruacija se ne dobija sve dok se pilule piju svakodnevno, bez preskakanja. Kada prestanete sa konzumiranjem, dobićete menstruaciju posle nekoliko dana.
primolut nor
Zdravo! Molim vas ako mozete da mi odgovorite na hitno pitanje.. Bila sam kod ginikologa,i ona mi je dala da pijem tablete Primolut Nor za odlaganje menstruacije,zbog odlaska na more. Posto mi menstruacije nije redovna pa nisam mogla da znam da li cu dobiti bas kao proslog meseca. Popila sam terapiju od 5 dana po 2 tablete dnevno. Medjutim,proslo je 4 dana i jos nisam dobila. Da li te tablete odlazu ili izazivaju,vidim po ostalim iskustvima da su dobile u roku od 2-3 dana. Hvala 

da li se tablete za odlaganje menstruacije mogu uzeti bez lekarkog recepta, i da li ih je pametno uzimati bez pregleda?