Postovani,
Vise od godinu dana sam uzimala yasmin tablete no posto sam prekinula s deckom prestala sam ih piti. Zadnju sam popila 1.3. Sinoc smo se pomirili i imali odnos 6-7 puta bez primjene kontracepcije. Nije ejakulirao u mene ali me svejedno strah da bi mogla ostati trudna. Negdje sam procitala da je zena iznimno plodna kratko nakon sto pretane s tabletama pa bi vas molila za vase misljenje i za savjet. Razmisljam da li da odem traziti tabletu za dan poslije (nikad prije je nisam uzela) pa vas molim da mi odgovorite dok mi je jos na vrijeme.
Unaprijed zahvaljujem
Tableta za dan poslije ili ne?
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Svaka cast na odgovoru, sat i po sam surfala po internetu nadajuci se da ce mi netko nesto napisat. Hvala!
Isti tren sam odtrcala u apoteku da bi mi tamo rekli da pilula za dan poslije kod nas u gradu nema! Sad mogu molit boga i cekat da napravim test. Jeli mozda znas koliko vremena treba proc da bi test bio tocan?
Sto se tice onih maratonskih 6-7 puta, neznam sto bi ti rekla. Nama je to standard ako se stvarno uzelimo jedno drugog, kemija valjda...
Hvala jos jednom, pozdrav
Isti tren sam odtrcala u apoteku da bi mi tamo rekli da pilula za dan poslije kod nas u gradu nema! Sad mogu molit boga i cekat da napravim test. Jeli mozda znas koliko vremena treba proc da bi test bio tocan?
Sto se tice onih maratonskih 6-7 puta, neznam sto bi ti rekla. Nama je to standard ako se stvarno uzelimo jedno drugog, kemija valjda...

Svaka cast na odgovoru, sat i po sam surfala po internetu nadajuci se da ce mi netko nesto napisat. Hvala!