Citala sam simptome kandide na internetu, pa mislim da je imam cak i u crevima, pored svih ovih navedenih izrazenih simptoma.
Da li moram ici na pregled ili je moguce da uzmem u apoteci nesto na svoju ruku i sta?

Pre dva meseca sam uzimala vaginalete i krem canesten, popila sam dve kutije lactogyn tableta pa mi se na neko vreme povuklo, s tim da je nisam imala na jeziku, a sada se i tu pojavila. Iritacija se povuce na par dana, pa se opet pojavi, i tako u krug, pa mi se cini da mi canesten pomogne samo privremeno.
Jedino nemam sirast sekret, vise je tecan, mlecno beo, ali crvenilo i svrab me izludjuju i stvaraju mi nervozu.
Molim nekoga ko ima iskustva sa ovom napascu da mi da neki savet i sta je najbolje i najefikasnije da kupim.
Uzela bih i tablete i vaginalete i nesto za jezik, ali nisam sigurna sta je najbolje. Cini mi se da bih je trebala "napasti" sa svih strana, jer mi se ocito vraca i pogorsava. Pocecu i sa dijetom koju sam nasla tu na netu, samo molim nekoga da mi preporuci sta da kupim u apoteci...
Hvala unapred!