Svi oni koji imaju problem sa manjkom kg

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Ljubavniproblem
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 05, 2013 3:37 am

Svi oni koji imaju problem sa manjkom kg

Post od Ljubavniproblem »

Pozdrav svima. Imam 20 godina,mada izgledam kao da imam 15. Visoka sam 168 cm,i teska 45 kg. Mada u poslednje vreme sam bila bolesljiva i mozda sam jos malo smrsala. Imam problem sa kilazom. Ne mogu da se ugojim. Koristila sam preparate kao sto su biomed 6,pivski kvasac i oligovit i jos druge vitamine,ali nista. Verujte mi da sam ocajna. Imam jako mrsave noge i molim da strucno misljenje i pomoc. Sta bih mogla da pokusam da koristim,a da mi pomogne da resim ovaj problem? Sta mi preporucujete? Ima li uopste spasa za to? Hvala vam unapred.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Svi oni koji imaju problem sa manjkom kg

Post od vasa »

nije reklama ali jedi vise PLAZMA keks
Nataš@
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 27, 2005 10:52 pm

Post od Nataš@ »

vasa napisao:... jedi vise PLAZMA keks
Jel to zato što sadrži šećer i belo brašno?

Sramota je da se takav proizvod bilo kome preporučuje kao dodatak ishrani bez obzira da li to rade laici na forumima ili medicinski radnici. Njegova vrednost je na ravni čipsa, smokija, bombona i sl.

Ljubavniproblem, najbolje bi bilo da te pregleda dobar holistički terapuet koji bi isključio patološke uzroke za tvoju mršavost. Da bi ti neko dao preporuku u vezi ishrane mora prvo da zna sve o tvojoj ishrani i načinu života.
Ljubavniproblem
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 05, 2013 3:37 am

Post od Ljubavniproblem »

Sramota je da se takav proizvod bilo kome preporučuje kao dodatak ishrani bez obzira da li to rade laici na forumima ili medicinski radnici. Njegova vrednost je na ravni čipsa, smokija, bombona i sl.

Ljubavniproblem, najbolje bi bilo da te pregleda dobar holistički terapuet koji bi isključio patološke uzroke za tvoju mršavost. Da bi ti neko dao preporuku u vezi ishrane mora prvo da zna sve o tvojoj ishrani i načinu života.
Ne znam bas kako se koristi ovaj forum za odgovaranje,nisam popricala ni sa kim u vezi ishrane. Doktorima je uglavnom sve cudno,imam i problem sa zeludcem. I doktori to uvek prebacuju na trovanje hranom. Sto se tice plazme,jedem je svaki dan i toga mi nikad dosta.
Nataš@
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 27, 2005 10:52 pm

Post od Nataš@ »

Ljubavniproblem napisao:Doktorima je uglavnom sve cudno
Zato i preporučujem holističkog terapeuta koji će gledati tvoj organizam kao celinu a ne samo pojedine organe
Ljubavniproblem napisao:Sto se tice plazme,jedem je svaki dan i toga mi nikad dosta.
Meni je ovo strašno, ali svako je sam odgovoran za svoje zdravlje. A s druge strane, ako ti do sada plazma nije pomogla, možda je vreme da prestaneš da je jedeš i počneš sa zdravom i kvalitetnom hranom.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

Ovo je ipak forum a ne strucno savetovalište-ja sam imao pozitivno iskustvo sa plazmom pa sam preporučio a u svakom slučaju ako neko zna sigurno da nije zdrava neka napiše pa ko šta prihvati od volje mu.
Pitam se samo ima li danas išta zdravo?
Odgovori