Treba mi odgovor. Moja supruga ima zelene, tamnozelene oci i smedju boju kose i koze. Ja imam svetlozelene oci i izuzetno taman ten i kosu. Prvi sin (5) ima svetle, zelenoplave oci i smedju kosu. To je OK. Drugi sin (3) ima smedju kosu i braon oci i to bi bilo OK, dok nisam cuo da je to nemoguce i poceo o tome da razmisljam.
Inace imam prelep brak i super zenu. Vise sumnjam u sebe da sam ja nju nekako prevario nego ona mene. Da nije zena ne bih imao ni gram sumnje. Ovako ne mogu miran, pa bih zeleo neki malo jednostavniji odgovor nego ovi prethodni kako bi sklonio sumnje.
Molim nekog da ukoliko ima objasnjenje bez mnogo matematike, triginometrije... ''x, y z hromozoma...'', da mi malo pojasni ovaj ''nemoguci'' slucaj.
Unapred hvala,
Zabrinuti ''tata''
Svetlo zeleno + tamno zeleno = ?
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: Svetlo zeleno + tamno zeleno = ?
Не знам како је са зеленом бојом тако да ти не могу помоћи. Код плаве је немогуће, али за зелену не знам.
Занима ме шта ће се десити ако сазнаш да је та ситуација ипак немогућа? Шта ћеш да радиш?
Занима ме шта ће се десити ако сазнаш да је та ситуација ипак немогућа? Шта ћеш да радиш?