Suplementiranje ishrane za bodybuildere

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
bb_bgd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 12, 2003 1:00 am

Post od bb_bgd »

Pozdrav svima,
Bio bi vam zahvalan na pomoci. Vec se vise godina bavim body buildingom i u pocetku sam postigao sjajne rezultate, ali u poslednje vreme samo odrzavam misice i kondiciju. Hteo bih da koristim neke dodatke. Koji je preparat po vasem misljenju najbolji ako su ciljevi:
1. povecanje misicne mase
2. poboljsanje definicije
3. poboljsanje izdrzljivosti
4. povecanje mase uopste
Mislio sam da kombinujem aminokesiline i kreatin, ali nisam siguran da je to kompatibilno. Svi saveti ce biti dobrodosli. Hvala puno i pozdrav svima.
omnik
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 16, 2003 1:00 am

Post od omnik »

Osnovna namena amino-kiselina je sprecavanje razgradnje misica. Definicija, misicna masa i snaga (u najmanjoj meri od ostalih pomenutih) su prateci efekti uzimanja. Ja uzimam Universal Amino 1900 (325 tableta, 1370din, 10-15 tableta dnevno, u zavisnosti od tezine) vec mesec dana i zadovoljan sam rezultatima.
BTW. Prvih nekoliko dana je potrebno naviknuti se na iste. Obavezno ih uzimati na prazan stomak (ili liv-pro u najavi:).

Pozdrav!
bb_bgd
Novi član
Novi član

Post od bb_bgd »

Hvala ti puno na odgovoru! Pozdrav!
Aleksandar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 21, 2003 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Aleksandar »

Moj vam je najiskreniji savet da ne uzimate nista od preparata.
Znam bildera koji ima 120 kg i sav je u misicima nema nigde sala, ali su mu se testisi znacajno smanjili i postao je impotentan i to pre 27 godine
aleksa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 22, 2003 2:00 am

Post od aleksa »

A il zna neko gde moze da se kupi kreatin u beogradu? i kolika mu je cena? i da li mora redovno da se uzima?
bb_bgd
Novi član
Novi član

Post od bb_bgd »

Kreatin ne bi smeo da uzimas duze od 3 meseca. Pogotovo ne bi smeo da ga uzimas ako si ikada imao bilo kakve probleme sa bubrezima. Generalno, iako je kreatin legalan njegov dugorocni uticaj na zdravlje jos uvek nije poznat, jer je prekratko u upotrebi. Inace, imas u City Passageu. 300g ti je negde oko 1500 dinara. Dobro razmisli pre nego sto se odlucis da uzimas kreatin i kupuj samo kreatin najpoznatijih proizvodjaca!!!
Odgovori