danas sam bas bio izlozen suncu, i mislim da imam suncanicu...malaksao sam i lose mi je cim izadjem na sunce, odmah moram da legnem u krevet desetak minuta i posle mi je malo bolje...imam povisenu temperaturu...mislim da imam blag oblik suncanice...pa bih vas molio da mi kazete nesto vise, i kako da me sto brze prodje...
hvala!!!
suncanica...
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: suncanica...
e to ti je najveci deo lecenja te opake bolestibujosh napisao:odmah moram da legnem u krevet desetak minuta i posle mi je malo bolje.

salu na stranu, znaci ne izlazi na sunce dan dva ....sto vise tecnosti ...odmaranje i gledati da ne bude puno toplo u prostoriji u kojoj boravis.....

ok zahvaljujemskL napisao:e to ti je najveci deo lecenja te opake bolestibujosh napisao:odmah moram da legnem u krevet desetak minuta i posle mi je malo bolje.![]()
salu na stranu, znaci ne izlazi na sunce dan dva ....sto vise tecnosti ...odmaranje i gledati da ne bude puno toplo u prostoriji u kojoj boravis.....

ako ti ne bude bolje obavezno prosetaj do lekara i prati telesnu temperaturu!bujosh napisao:ok zahvaljujemskL napisao:e to ti je najveci deo lecenja te opake bolestibujosh napisao:odmah moram da legnem u krevet desetak minuta i posle mi je malo bolje.![]()