Pre neki dan sam radio nesto na suncu, nisam mogao izbeci jer nas je bilo desetak i morali smo zavrsiti sto pre ali taj dan nakon zavrsetka mi je bilo dobro. Sledeci dan ujutru odem biciklom do prodavnice, takodje je bilo sunce, vratim se i posle jedno sat vremena pocne polako da mi se vrti u glavi ali nista opasno mogao sam hodati. Sutradan kad sam se probudio, blaga vrtoglavica, odnosno malaksalost, je jos uvek bila prisutna ali oko 4-5 sati posle podne je pocela da me obara, morao sam lezati stalno. Jedva sam isao do kupatila i dok sam isao do kupatila ili sedeo na stolici, ruke i noge su mi se nenormalno znojale, a kad legnem nista i bila mi je malo muka.
Cim mi je bilo malo bolje otisao sam da se istusiram poluhladnom vodom, vise hladnom nego toplom i od tad mi bilo mnogo bolje.
E sad, ja mogu normalno da finkcionisem ali i dalje osecam sinuse i vrat ispod potiljka, odnosno kicmu, verovatno misici u tom delu ili nesto drugo. Kad naglo okrenem glavu zavrti mi se u glavi ali sve u svem nije onako kao sto je bilo, mnogo je bolje.
Mene zanima da li je to suncanica ili toplotni udar jer sam cito svasta o tome i zanima me koliko ce to jos dugo da me drzi ako neko zna, dok se skroz ne povuce?
suncanica ili toplotni udar
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99