Sumlja na rak grla

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Apsone
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 10, 2013 9:47 pm

Sumlja na rak grla

Post od Apsone »

Ja imam 17 godina,aktivan sam pusac 2 godine. U februaru mi se povecala limfna zglezda i jedan krajnik,otisao sam kod doktora i rekli su da nije nista,ona je bila bas velika i trajala je jedno pola meseca,posle toga je prosla ali mi se opet nadula prosli mesec i sad osecam da su mi sve zglezde oko vrata malo vece nego pre...citao sam po forumima i video sam da imam slicne simptome kao rak grla...ne znam sta da radim
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Sumlja na rak grla

Post od aa_aca »

Да ли и колико жваћеш жваке и пијеш "модерне" напитке?
Apsone
Novi član
Novi član

Post od Apsone »

aa_aca napisao:Да ли и колико жваћеш жваке и пијеш "модерне" напитке?
Pa zvake ne zvacem toliko cesto,ali kokakolu sam drao jedno 3 godine 4l na dan...i prestao sam pre godinu dana,a pusim od 6 onako,i od 1. aktivno sad cu 3. razred....Grkljan mi se naduo i sve mi je neki neugodan osecaj u vratu kod grkljana,da nekazem da su mi zglezde sa obe strane uvelicane
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Не знам шта да ти кажем. Да си се добро тровао - јеси. Четили литре кока-коле свакодневно, цигаре, жваке... Милина.

Мислим да ћеш ипак морати до лекара. Оно што мени пада на памет је да ти провере штитну жлезду и имунологију. Да се провери да није нека упала. Нека ти о истом трошку, када већ ваде крв, провере и јетру, масноће... Можда је "само" јака упала грла, али ипак предуго траје.
Apsone
Novi član
Novi član

Post od Apsone »

aa_aca napisao:Не знам шта да ти кажем. Да си се добро тровао - јеси. Четили литре кока-коле свакодневно, цигаре, жваке... Милина.

Мислим да ћеш ипак морати до лекара. Оно што мени пада на памет је да ти провере штитну жлезду и имунологију. Да се провери да није нека упала. Нека ти о истом трошку, када већ ваде крв, провере и јетру, масноће... Можда је "само" јака упала грла, али ипак предуго траје.
Pa ne znam stvarno,a ne sumljate na rak grla? posto sam citao kao fazon simptomi gutanje knedle,slaba zelja za hranom,limfna zglezda i tako....ja se odsekao,nisam hipohondar al' ono od februara da me muci ne znam ni sam sta da pomislim vise
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

17 godina i 2 godina pušenja, rak grla jaaaaaaaaaaaaako teško.
Pre će biti neka infekcija
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Можеш уз остале анализе из крви да урадиш и тумор маркере.

Можеш и да одеш на ирисдијагностику или ЕПТА анализу, па да одмах видиш шта се дешава у целом организму.
Odgovori