Sumlja na rak grla
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Sumlja na rak grla
Ja imam 17 godina,aktivan sam pusac 2 godine. U februaru mi se povecala limfna zglezda i jedan krajnik,otisao sam kod doktora i rekli su da nije nista,ona je bila bas velika i trajala je jedno pola meseca,posle toga je prosla ali mi se opet nadula prosli mesec i sad osecam da su mi sve zglezde oko vrata malo vece nego pre...citao sam po forumima i video sam da imam slicne simptome kao rak grla...ne znam sta da radim
Re: Sumlja na rak grla
Да ли и колико жваћеш жваке и пијеш "модерне" напитке?
Pa zvake ne zvacem toliko cesto,ali kokakolu sam drao jedno 3 godine 4l na dan...i prestao sam pre godinu dana,a pusim od 6 onako,i od 1. aktivno sad cu 3. razred....Grkljan mi se naduo i sve mi je neki neugodan osecaj u vratu kod grkljana,da nekazem da su mi zglezde sa obe strane uvelicaneaa_aca napisao:Да ли и колико жваћеш жваке и пијеш "модерне" напитке?
Не знам шта да ти кажем. Да си се добро тровао - јеси. Четили литре кока-коле свакодневно, цигаре, жваке... Милина.
Мислим да ћеш ипак морати до лекара. Оно што мени пада на памет је да ти провере штитну жлезду и имунологију. Да се провери да није нека упала. Нека ти о истом трошку, када већ ваде крв, провере и јетру, масноће... Можда је "само" јака упала грла, али ипак предуго траје.
Мислим да ћеш ипак морати до лекара. Оно што мени пада на памет је да ти провере штитну жлезду и имунологију. Да се провери да није нека упала. Нека ти о истом трошку, када већ ваде крв, провере и јетру, масноће... Можда је "само" јака упала грла, али ипак предуго траје.
Pa ne znam stvarno,a ne sumljate na rak grla? posto sam citao kao fazon simptomi gutanje knedle,slaba zelja za hranom,limfna zglezda i tako....ja se odsekao,nisam hipohondar al' ono od februara da me muci ne znam ni sam sta da pomislim viseaa_aca napisao:Не знам шта да ти кажем. Да си се добро тровао - јеси. Четили литре кока-коле свакодневно, цигаре, жваке... Милина.
17 godina i 2 godina pušenja, rak grla jaaaaaaaaaaaaako teško.
Pre će biti neka infekcija
Pre će biti neka infekcija
Можеш уз остале анализе из крви да урадиш и тумор маркере.
Можеш и да одеш на ирисдијагностику или ЕПТА анализу, па да одмах видиш шта се дешава у целом организму.
Можеш и да одеш на ирисдијагностику или ЕПТА анализу, па да одмах видиш шта се дешава у целом организму.