sum u uhu

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
yin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 23, 2005 10:07 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

sum u uhu

Post od yin »

zna li neko sta bi moglo da izazove sum u uhu? javlja se kad legnem, naglo sagnem glavu, u svakom slucaju taj sum cujem kao testerisanje drva najobicnijom testerom.cini mi se kao da je to zapravo krv koja dolazi u glavu a cujem je samo u desnom uhu.kod usnog lekara mi rekose da je sve u redu i sta je meni sad ciniti? kome da se obratim a da me ne salju levo-desno pa na kraju niko nista ne zna.ako neko zna nesto pametno na tu temu da mi kaze ja cu biti zahvalana do neba :roll:

help :roll:
natural
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 16, 2005 12:33 pm

Post od natural »

Da li si pod stresom u poslednje vreme?

Imala sam takve probleme, smesno zvuci ali opis bi bio cak i kad telo spava uho ne spava.

Uradila mnoge analize i proveravala krvne sudove glave i vrata...i sluh ....itd..

Svasta su mi pricali i prodavali maglu..dok mi se nije smucilo.. Sela sam, porazgovarala malo sama sa sobom, i razmislila sta to mene najvise muci..
Resila sam ono sto se moglo resiti , prihvatila ako moram prihvatiti..a najveci broj, cistih gluposti koje sam trpela...a ni sama nisam znala zasto ih trpim, otkacila :D
Veruj mi da sam istog sata, istog dana izgubila sum, lupanje, testeranje, nazovi kako hoces...
Odgovori