Suljevi?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Sep 24, 2006 7:22 pm
Suljevi?
Da li bi neko mogao da mi detaljnije objasni kako nastaju i zbog cega suljevi, koji su simptomi i kako i koliko dugo se lece, takodje ako neko moze da kaze koji doktor se bavi suljevima (kao sto je oftamolog za oci, ko se bavi suljevima?). Hvala svima unapred...
s
mislim da ishranom - ponasanjem mozes puno da utices mna to---naravno pitati i samo pitati druge a nikako skrivati i izbegavati razgovor o tom problemu
ja znam nekoliko nacina
nema puno sedenja,voznje bicikla,cto cesce prati donji ves i analni utvor-nekim blagim sapunom
za hranu-moras sam ustanoviti al obrati posebnu paznju na zestoka pica,paradajz,svez crni luk
probaj to da izbegavas.
Mozda postoji neka hrana koja bas kod tebe pokrece problem??
Takodje je moguce da nervoza utice delimicno
pa srecno
ja znam nekoliko nacina
nema puno sedenja,voznje bicikla,cto cesce prati donji ves i analni utvor-nekim blagim sapunom
za hranu-moras sam ustanoviti al obrati posebnu paznju na zestoka pica,paradajz,svez crni luk
probaj to da izbegavas.
Mozda postoji neka hrana koja bas kod tebe pokrece problem??
Takodje je moguce da nervoza utice delimicno
pa srecno
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Sep 24, 2006 7:22 pm
Hvala na ova dva odgovora, samo me zanima da mi neko odgovori konkretno, jasno sta su tacno suljevi, zasto se pojavljuju, kakve posledice mogu da izazovu, koje su tacno indikacije i kako se tacno lece? Ako neko zna neki link ka nekom sajtu na kome mogu vise toga da procitam neka slobodno stavi. Hvala unapred svima na pomoci...
- macadamia
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Sep 13, 2005 8:14 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Reklo bi se da te to zanima više onako "edukativno"...
Mislim da će ti ovaj link dosta pomoći:
http://www.*.com/show_text.p ... 0&catid=23
Pozdrav!

Mislim da će ti ovaj link dosta pomoći:
http://www.*.com/show_text.p ... 0&catid=23
Pozdrav!

Never, under any circumstances, take a sleeping pill and a laxative on the same night.