Sugestija

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
BECHA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 24, 2002 1:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od BECHA »

Kao lekar specijalista, prijatno sam iznenađena postojanjem ovakvog foruma, za koji sam slučajno saznala od člana jednog, softversko-hardveskog foruma, čiji sam takođe član. Čim sam se registrovala, primetila sam nekoliko pitanja na koje sam mogla da dam odgovor (savet), ali sam odustala od toga jer sam primetila da su neka od tih pitanja stara i po nekoliko meseci, i ne znam da li je svrsishodno i odgovarati na njih. Moja sugestija moderatoru je da bi postove starije od mesec dana, a na koje nije bilo nikakve reakcije, trebalo brisati, kao što je to praksa u drugim forumima. Ažurnost ovakog foruma je od posebnog značaja za njegov rad, posebno zbog specifične tematike koja je zastupljena.
Za moje prvo javljanje ovoliko, uz punu podršku koju imate od mene.
Pozdrav!!!
Korisnikov avatar
admin
doktor.rs tim
Pridružio se: Uto Avg 14, 2001 2:00 am
Kontakt:

Post od admin »

Vasa sugestija je na mestu. Ali obzirom da je ceo forum jos u povoju nismo brisali stare postove. Ukoliko smatrate da bi Vas odgovor bio od koristi i ostalim clanovima foruma, mozete ga postovati. Takodje, forum podrzava obavestavanje putem emaila, kada se odgovori na poruku, tako da ima smisla odgovarati i na starije postove.

U svakom slucaju hvala na sugestijama!
Jeremija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 24, 2002 1:00 am

Post od Jeremija »

Slazem se sa administratorima.Forum je jos uvek malo poznat i posecen.Evo, ja sam odgovorio coveku na pitanje koje je postavio pre 3 meseca, pa mu je znacilo.Zato i postoje obavestenja koja ti stizu na mail o odgovoru na post
Inace, pozdrav za BECHU, ako je to ona ista sa The Benchmark-a od jos jednog clana Benchmarka(promenio sam nick sa Shesti u Jeremija, jer to najbolje odslikava moje zdravstveno stanje, da bude u duhu ovog foruma).Izgleda da je post na Benchmarku o ovom forumu bio produktivan.
Bolujem od tisucu poznatih i dvije tisuce neistrazenih bolesti...
PJ
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 22, 2002 1:00 am

Post od PJ »

Ja otvorih topic na Benchu http://www.doktor.rs a ljudi udarise na zezanje :mad:
Ne bih da imenujem ove gore pomenute, vec samo da pozdravim nove clanove i da kazem da cu se potruditi da jos na nekom mestu postavim link, jer koliko vidim pojavili su se ljudi samo sa Bencha.

Ako se admin slaze postavio bih na neke sajtove banner doktor.rs (ovaj sa vrha strane), ali bih ga linkovao na forum, jer je to ono sto mene interesuje. Razmena iskustava i saveti strucnjaka za koje se nadam da ce se pojaviti u vecem broju (pa neka u signiture napisu i reklamu :smile:)
Korisnikov avatar
admin
doktor.rs tim
Pridružio se: Uto Avg 14, 2001 2:00 am
Kontakt:

Post od admin »

Administrator se slaze :smile:
Ukoliko je potreban baner specificnih dimenzija, napravicemo ga. Takodje, mozes koristiti gornju sliku ili mali animirani baner sa http://www.hexalab.co.yu
korsbag123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 15, 2012 3:42 am

Re: Sugestija

Post od korsbag123 »

What precisely usually tends to make a determination the simplest way massive and even tiny to look generally will depend on exactly what the average person online marketer acknowledges.North Face Outlet The result will be to see exactly what is appropriate for instance the products or services as well as the approach you are likely to show off these individuals.North Face Down Jackets Think about panels, and also when you have by no means visited 1,North Face TriClimate Jackets eventually take into account these since they their particular private excellent characteristics designed for study functions.North Face Denali Fleece Jackets May very well not also will need to join up for your local community; merely feel the different content and also look into specific principles.http://www.northfaceoutlet4u.co.uk/
korsbag123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 15, 2012 3:42 am

Re: Sugestija

Post od korsbag123 »

What precisely usually tends to make a determination the simplest way massive and even tiny to look generally will depend on exactly what the average person online marketer acknowledges.North Face Outlet The result will be to see exactly what is appropriate for instance the products or services as well as the approach you are likely to show off these individuals.North Face Down Jackets Think about panels, and also when you have by no means visited 1,North Face TriClimate Jackets eventually take into account these since they their particular private excellent characteristics designed for study functions.North Face Denali Fleece Jackets May very well not also will need to join up for your local community; merely feel the different content and also look into specific principles.http://www.northfaceoutlet4u.co.uk/
Odgovori