Него, то испод пупка тешко ће да буде од желуца. Каква ти је столица и колико редовна?
Stvarno mi treba pomoc
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: Stvarno mi treba pomoc
Видим да си нашао емаил адресу.
Чујемо се.
Него, то испод пупка тешко ће да буде од желуца. Каква ти је столица и колико редовна?
-
Vlada_Gaborov
- Novi član

- Pridružio se: Uto Apr 30, 2013 11:49 pm
stolica mi normalna nemam problema...Pa zavisi kako i sta jedem,uglavnom do 2 puta na dan....Cucemo se sutra pa cu ti sve lepo objasniti..Hvala ti
-
AnaVilotic
- Novi član

- Pridružio se: Pon Mar 10, 2014 3:29 pm
Da li bi neko mogao da me uputi koje analize su poterbne da se ustanovi da li u organizmu imam bakterija?
Da ne bude saveta da se javim lekaru jer vec jesam i kod drzavnog i kod privatnog,nisu me previse ozbiljno shvatili i misle da su mi ostali simptomi na nervnoj bazi.Ustanovili su mi anemiju i pijem lekove.
Sumnjam tacnije uverena sam da je nesto ozbiljnije.Da li je moguce da se kroz krvnu sliku vidi da li imam bakteriju.Gvozdje mi je 6,hgb 100,htc 31.3,ek-lym 41,ck sedimentacija eritrocita 22 ostalo je u normali.osecam stezanje u gusi(vratu),i uopste se osecam lose.Radila sam bris bris grla i nosa,ok je nisu mi nista nasli.
Unapred zahvalna
Da ne bude saveta da se javim lekaru jer vec jesam i kod drzavnog i kod privatnog,nisu me previse ozbiljno shvatili i misle da su mi ostali simptomi na nervnoj bazi.Ustanovili su mi anemiju i pijem lekove.
Sumnjam tacnije uverena sam da je nesto ozbiljnije.Da li je moguce da se kroz krvnu sliku vidi da li imam bakteriju.Gvozdje mi je 6,hgb 100,htc 31.3,ek-lym 41,ck sedimentacija eritrocita 22 ostalo je u normali.osecam stezanje u gusi(vratu),i uopste se osecam lose.Radila sam bris bris grla i nosa,ok je nisu mi nista nasli.
Unapred zahvalna
Jesi proveravala stitnu zlezdu? Jedan od simptoma poremecaja njenog rada je stezanje u grlu ili osecaj kao neke "knedle u grlu".
-
AnaVilotic
- Novi član

- Pridružio se: Pon Mar 10, 2014 3:29 pm
Gledala mi je doktorka i stitnu zlezdu sve je ok.Pregledala mi je sve i ekg mi je radila i to je sve ok.Nemam problem samo u grlu nego osecam kroz celo telo kao da mi nesto prolazi,oko stomaka iznad u grudima steze,brzo se zamaram,cesto mokrenje...
Zanima me da li postoji neka analiza kojom se utvrdjuje da li imam bakteriju?
Zanima me da li postoji neka analiza kojom se utvrdjuje da li imam bakteriju?
Ana--ne muci sebe--vec su ti doktori rekli da je na nervnoj bazi--nazalost neko to tesko prihvati ali je u najvecoj meri to u pitanju i kad oni ne primete, a kad nema nekih uocljivih simptoma.Strah od ozbiljne bolesti isto moze biti psihicki.
Ja sam ocigledan primer--musio sam se i patio od svega i svacega i promenio za 15 godina svakakvih lekara ali niko mi nije rekao da je na nervnoj bazi dok nisam dosao dooo--kraja puta--no ne mislim bukvalno ali mi jue vec pozlilo i onda posumnjala jedna doktorka opste prakse--tad pocinje resavanje mog problema--sve tegobe se smanjuju i skoro nestaju--neverovatno.
Sad sam ogorcen na doktore koji nisu to primetili bar 10 godina ranije.
SAMO TI IDI KOD NEUROPSIHIJATRA-i srecno
Ja sam ocigledan primer--musio sam se i patio od svega i svacega i promenio za 15 godina svakakvih lekara ali niko mi nije rekao da je na nervnoj bazi dok nisam dosao dooo--kraja puta--no ne mislim bukvalno ali mi jue vec pozlilo i onda posumnjala jedna doktorka opste prakse--tad pocinje resavanje mog problema--sve tegobe se smanjuju i skoro nestaju--neverovatno.
Sad sam ogorcen na doktore koji nisu to primetili bar 10 godina ranije.
SAMO TI IDI KOD NEUROPSIHIJATRA-i srecno