Stvarno mi treba pomoc

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Stvarno mi treba pomoc

Post od aa_aca »

Видим да си нашао емаил адресу. :D Чујемо се.

Него, то испод пупка тешко ће да буде од желуца. Каква ти је столица и колико редовна?
Vlada_Gaborov
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 30, 2013 11:49 pm

Post od Vlada_Gaborov »

stolica mi normalna nemam problema...Pa zavisi kako i sta jedem,uglavnom do 2 puta na dan....Cucemo se sutra pa cu ti sve lepo objasniti..Hvala ti
AnaVilotic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 10, 2014 3:29 pm

Post od AnaVilotic »

Da li bi neko mogao da me uputi koje analize su poterbne da se ustanovi da li u organizmu imam bakterija?
Da ne bude saveta da se javim lekaru jer vec jesam i kod drzavnog i kod privatnog,nisu me previse ozbiljno shvatili i misle da su mi ostali simptomi na nervnoj bazi.Ustanovili su mi anemiju i pijem lekove.
Sumnjam tacnije uverena sam da je nesto ozbiljnije.Da li je moguce da se kroz krvnu sliku vidi da li imam bakteriju.Gvozdje mi je 6,hgb 100,htc 31.3,ek-lym 41,ck sedimentacija eritrocita 22 ostalo je u normali.osecam stezanje u gusi(vratu),i uopste se osecam lose.Radila sam bris bris grla i nosa,ok je nisu mi nista nasli.
Unapred zahvalna
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Post od tanja68 »

Jesi proveravala stitnu zlezdu? Jedan od simptoma poremecaja njenog rada je stezanje u grlu ili osecaj kao neke "knedle u grlu".
AnaVilotic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 10, 2014 3:29 pm

Post od AnaVilotic »

Gledala mi je doktorka i stitnu zlezdu sve je ok.Pregledala mi je sve i ekg mi je radila i to je sve ok.Nemam problem samo u grlu nego osecam kroz celo telo kao da mi nesto prolazi,oko stomaka iznad u grudima steze,brzo se zamaram,cesto mokrenje...
Zanima me da li postoji neka analiza kojom se utvrdjuje da li imam bakteriju?
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

Ana--ne muci sebe--vec su ti doktori rekli da je na nervnoj bazi--nazalost neko to tesko prihvati ali je u najvecoj meri to u pitanju i kad oni ne primete, a kad nema nekih uocljivih simptoma.Strah od ozbiljne bolesti isto moze biti psihicki.
Ja sam ocigledan primer--musio sam se i patio od svega i svacega i promenio za 15 godina svakakvih lekara ali niko mi nije rekao da je na nervnoj bazi dok nisam dosao dooo--kraja puta--no ne mislim bukvalno ali mi jue vec pozlilo i onda posumnjala jedna doktorka opste prakse--tad pocinje resavanje mog problema--sve tegobe se smanjuju i skoro nestaju--neverovatno.
Sad sam ogorcen na doktore koji nisu to primetili bar 10 godina ranije.
SAMO TI IDI KOD NEUROPSIHIJATRA-i srecno
Odgovori