strptokok b

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
veljkovlada
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 15, 2008 1:58 pm

strptokok b

Post od veljkovlada »

vec vise od pola godine imam problem sa vaginalnom infekcijom streptokok agalactiae koristila sam ampicilin clavulin klindamicin kanamicin...cak sam koristila i homeopatske proizvode i fermente za debelo crevo.imam i problem sa androgenim hormonima i bila sam pod terapijom(belara pilule).sekret je obilan gust i sivo braon boje.molim vas za pomoc.hvala unapred
veljkovlada
Novi član
Novi član

Post od veljkovlada »

:(
veljkovlada
Novi član
Novi član

Post od veljkovlada »

:(
Garfield
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Garfield »

Kakvu pomoc? Uradite novi bris, 15 dana nakon poslednjeg uzetog antibiotika, i promenite ginekologa: nadjite nekoga ko ce VAs leciti po antibiogramu DOVOLJNO DUGO da s einfekcija ugasi, a u medjuvremenu poradite na svom opstem imunitetu i koristite kondom.
veljkovlada
Novi član
Novi član

Post od veljkovlada »

promenila sam vec 4 ginekologa a poslednji bris je izvadjen pre mesec dana i terapija je uvek po antibiogramu.iskuvavam ves perem ga zasebno ne koristim sapune za intimno pranje vodim racuna o ishrani unosim dosta vitamina i minerala ali nista ne pomaze.nijedna terapija nije pomogla simptomi se vrate posle 24 sata.kakva pomoc mi treba???pa savet koji se lek do sada pokazao najadekvatnijim jer po mom poslednjem antibiogramu streptokok je rezistentan samo na tetracikline a osetljiv na sve ostale(koje sam i koristila) :-?
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 11:09 pm

Post od Marijaft »

jeste li koristili neke vaginalete?
veljkovlada
Novi član
Novi član

Post od veljkovlada »

makmirol orvazil(vaginalete i kremu)klndamicin kanamicin dezinfekciona sredstva u obliku vaginaleta(povidon jod neoxin...) koritila sam i antibiotike peros i stvarno nemam predstavu kako da se izlecim.moj partner je uradio briseve i sve je negativno i ja sam prekontrolisala briseve na klamidiju ureoplazmu....sve je o.k
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 11:09 pm

Post od Marijaft »

jedino da ponovo promenite ginekologa i da krenete ispocetka. Probajte i neke dr. vaginalete(poliginax npr.)...ne znam.Ili se opredelite za Garfild-ov savet...?!
Guevara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Apr 26, 2008 8:31 am

Post od Guevara »

Ako 4 ginekologa amulantno nista nisu mogli da naprave, onda zatrazite bolnicko lecenje.
veljkovlada
Novi član
Novi član

Post od veljkovlada »

poliginax na kojoj su bazi nikad nisam cula za njih
Odgovori