strptokok b
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Avg 15, 2008 1:58 pm
strptokok b
vec vise od pola godine imam problem sa vaginalnom infekcijom streptokok agalactiae koristila sam ampicilin clavulin klindamicin kanamicin...cak sam koristila i homeopatske proizvode i fermente za debelo crevo.imam i problem sa androgenim hormonima i bila sam pod terapijom(belara pilule).sekret je obilan gust i sivo braon boje.molim vas za pomoc.hvala unapred
-
- Novi član
promenila sam vec 4 ginekologa a poslednji bris je izvadjen pre mesec dana i terapija je uvek po antibiogramu.iskuvavam ves perem ga zasebno ne koristim sapune za intimno pranje vodim racuna o ishrani unosim dosta vitamina i minerala ali nista ne pomaze.nijedna terapija nije pomogla simptomi se vrate posle 24 sata.kakva pomoc mi treba???pa savet koji se lek do sada pokazao najadekvatnijim jer po mom poslednjem antibiogramu streptokok je rezistentan samo na tetracikline a osetljiv na sve ostale(koje sam i koristila) 

-
- Novi član
makmirol orvazil(vaginalete i kremu)klndamicin kanamicin dezinfekciona sredstva u obliku vaginaleta(povidon jod neoxin...) koritila sam i antibiotike peros i stvarno nemam predstavu kako da se izlecim.moj partner je uradio briseve i sve je negativno i ja sam prekontrolisala briseve na klamidiju ureoplazmu....sve je o.k
-
- Novi član