A da li je neko probao tretmane Neostratinim vocnim kiselinama, da ublazi malo strije?Kakvi su rezultati?Svaka info je dobrodosla .
Hvala unapred!
Strije
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jul 31, 2007 11:18 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Strije
i ja imam problem sa strijama nekih 15 godina u predelu stomaka(doduše,sad su izbledele,ali još ih imam).zanima me da li je moguće ukloniti kremicama,kao što ovde preporučujete,ili se ipak mora ići pod nož?
Strije nisu nista, nemoj se bojati njih. I jesi li ti lud zbog strija pod noz, njih ima 70% ljudi na planeti.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 26, 2011 11:03 am
JA licno mislim da strije treba spreciti a ne leciti.U trudnoci sam koristila stari dobar striet od mente padej koji mislim da je jedini dobar jer ga je toliko ljudi koristilo i imalo pozitivna iskustva. Ali on ne leci strije , samo podpomaze da koza bude elasticnija i vlaznija da kada dodje do prekomernog rastezanja ne dodje do pucanja.Pred kraj trudnoce sam na zahtev apotekarke kupila taj kao original novi striet koji se pravi po jedinoj originalnoj recepturi i jako sam se razocarala em se ne maze lepo, em mi je bilo muka od mirisa a i koza mi ga nije lepo upijala tako da je zavrsio u kanti a kupljen je onaj klasicni u demode plasticnom belom pakovanju sa slikom zenskog tela pa neka je i izgubi licencu meni je bolji.Po raznim emisijama o estetskoj hirurgiji mogu se videti laserski zahvati za uklanjanje strija ali za one koje to zanima takav laser deluje samo na sveze strije znacidok su jos prokrvljene crveno-plavo-ljubicaste kada pobele laser ne deluje ako neko od domacih hirurga tvrdi suprotno malo se raspitajte pre nego bacite pare kroz prozor.
Strije se retko tretiraju hiruskim putem,samo kada postoji visak koze.
za tretiranje strija se koriste hemijski pilinzi,ablativni laser,dermaroleri i kreme za oziljke(dermatrix,scar zone,scar estetique nesto od njih)
Tretman stija jeste skup,a one ne mogu nestati,ali se mogu znatno ublaziti za nekih 50-60%.
za tretiranje strija se koriste hemijski pilinzi,ablativni laser,dermaroleri i kreme za oziljke(dermatrix,scar zone,scar estetique nesto od njih)
Tretman stija jeste skup,a one ne mogu nestati,ali se mogu znatno ublaziti za nekih 50-60%.
Sve to je bacanje para, strije ko strije.