Stres
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Sep 13, 2011 2:21 pm
Stres
Da li mogu biti pod stresom i ako ja mislim da nisam? Da li to moze biti pod svesno?? 

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Stres
Moje misljenje da smo mi uvek pod dosom stresa ,jer stres mose biti i pozitivan ako nije previse da nemozemo rukovati sa situacijom , stvarima . Ti mozes sam da ocenis da li si ili ne pod stresom i koliko. Da li reagujes automatski na situacije i stvari ili ih mirno sagledas i donosis najbolje moguce odluke kako da rade za tebe? Da li si vise napet i implusivan? Da li svesno gledas da rukovodis sa onim sto ti mozes kontrolisati, umesto da pokusavas kontrolisati sto nije u tvojoj kontroli? Mislim postavljajuci sebi takva i slicna pitanja , videces da li si i u kolikoj meri pod stresom , a zatim naci i najbolje moguce metode da ga balanciras.
Za drugarstvo i druzenje!!!
Re: Stres
moje misljenje je da u vecini slucajeva osobe nisu svesne da su pod stresom--ne mogu to da procene posebno dok ne dodje do tezih posledica pa cak i onda to pripisuju necem drugom--poslednje na cega se posumnja je stres--toga nismo svesni
KAD NAM NEKO UKAZE I KAD PROCITAS DOSTA O TOME TEK ONDA POCINJES SHVATATI DA KOD TEBE POSTOJI STRES A U KOJOJ MERI__NIJE BAS SIGURNO DA MOZES ODREDITI--mislim da se treba konsultovati sa bliskim osobama i doktorom na kraju krajeva
SRECNO I OPUSTENOOOOO
KAD NAM NEKO UKAZE I KAD PROCITAS DOSTA O TOME TEK ONDA POCINJES SHVATATI DA KOD TEBE POSTOJI STRES A U KOJOJ MERI__NIJE BAS SIGURNO DA MOZES ODREDITI--mislim da se treba konsultovati sa bliskim osobama i doktorom na kraju krajeva
SRECNO I OPUSTENOOOOO