Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
pretpostavljam da nisi siguran-nisi dobro savladao pa te je strah a to sam zakljuci kad si bas spreman i iz nekog predmeta si dobar-mislim da onda nemas strah ni tremu---
To bi bio zakljucak--znaci stalo ti je do toga a nisi dovoljno spreman-naucio--moras vise uciti da budes sigurniji u sebe i proci ce i trema
vasa napisao:pretpostavljam da nisi siguran-nisi dobro savladao pa te je strah a to sam zakljuci kad si bas spreman i iz nekog predmeta si dobar-mislim da onda nemas strah ni tremu---
To bi bio zakljucak--znaci stalo ti je do toga a nisi dovoljno spreman-naucio--moras vise uciti da budes sigurniji u sebe i proci ce i trema
znam ja to.. ali gledaj.. ja i kad naucim.. o5 imam neq dozu treme kad dodje do mene(IAKO NIJE ISPITIVANJE ZA OCENU)
zasto toliko brines----pa neka i ne znas--nemoj se opterecivati---mozda je u tome problem sto zelis biti uvek najbolji,,ma to je pritisak na psihu necu da tvrdim al--mislim da zelis biti najbolji
JEL GRESIM???
VOLEO BIH DA NAPISES KAKVE SU TI OCENE_JEL TE RODITELJI TERAJU DA BUDES NAJBOLJI ili ti sam??