Prvo cu da pocnem od vrtoglavice.
Znaci od moje 13 imam puno problema sa vrtoglavicom stalno mi se vrti u glavi kao da cu da padnem al nista posle odjednom stane u skoli isto i to je trajalo oko 5minuta i posle prodje ali kad sam napunio 14 sve je pocelo ozbiljnije i ozbiljnije sve je je jaca bila vrtoglavica odjednom dodje i onon stavrno padam pao sam oko 5 6 puta na ulici oko minut je trajalo i posle se nekako dignem hehe a sad u mojoj 16-oj godini uvek imam vrtoglavice za kompom u skoli kuci svuda znaci nikad nemam mira a doktori su rekli da je to normalno jer ja imam krajnike i bla bla bla kazu da zbog toga nemam dovoljno kiseonika u mozgu i dok ih ne operisem uvek ce mi se vrteti u glavi.
A sad problem sa visinom.
Od moje 14 ste sam bio oko 140cm mozda i manje i moji vrsnjaci su bili isti k'o ja oko 140cm ali sada oni su visoki oko 180 185cm a to me nervira jer mi se rugaju kako sam nizak dali sam prestao sa rastom kao mali radio sam svasta izlazio igrao klikere biciklu vozio sada nista od kako sam dosao u francusku sta da radim mesecima ne rastem a drugi rastu brze od mene dali postoji neki sport nesto?
ps uvek sam za kompom kad je subota nedelja tako da skoro uopste ne izlazim napolje nista dali zato ne rastem?
Molim bih sve vas da mi odgovorite sto brze ako znate sta mi moze pomoci da bih porastao jos oko 10 cm sada sam 176cm Majka mi je 155 otac 170 i nesto eto to je to i izvinjavam se za dugacak text ali eto to sam imao na umu