Strah da cu ostati nizak i strah od vrtoglavice.

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
bajram
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2013 6:52 pm

Strah da cu ostati nizak i strah od vrtoglavice.

Post od bajram »

Ee ovako imam 2 problema strah da cu ostati mali i strah od vrtoglavice.
Prvo cu da pocnem od vrtoglavice.
Znaci od moje 13 imam puno problema sa vrtoglavicom stalno mi se vrti u glavi kao da cu da padnem al nista posle odjednom stane u skoli isto i to je trajalo oko 5minuta i posle prodje ali kad sam napunio 14 sve je pocelo ozbiljnije i ozbiljnije sve je je jaca bila vrtoglavica odjednom dodje i onon stavrno padam pao sam oko 5 6 puta na ulici oko minut je trajalo i posle se nekako dignem hehe a sad u mojoj 16-oj godini uvek imam vrtoglavice za kompom u skoli kuci svuda znaci nikad nemam mira a doktori su rekli da je to normalno jer ja imam krajnike i bla bla bla kazu da zbog toga nemam dovoljno kiseonika u mozgu i dok ih ne operisem uvek ce mi se vrteti u glavi.
A sad problem sa visinom.
Od moje 14 ste sam bio oko 140cm mozda i manje i moji vrsnjaci su bili isti k'o ja oko 140cm ali sada oni su visoki oko 180 185cm a to me nervira jer mi se rugaju kako sam nizak dali sam prestao sa rastom kao mali radio sam svasta izlazio igrao klikere biciklu vozio sada nista od kako sam dosao u francusku sta da radim mesecima ne rastem a drugi rastu brze od mene dali postoji neki sport nesto?
ps uvek sam za kompom kad je subota nedelja tako da skoro uopste ne izlazim napolje nista dali zato ne rastem?
Molim bih sve vas da mi odgovorite sto brze ako znate sta mi moze pomoci da bih porastao jos oko 10 cm sada sam 176cm Majka mi je 155 otac 170 i nesto eto to je to i izvinjavam se za dugacak text ali eto to sam imao na umu :) da napisem
1233809
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 12, 2013 2:58 pm

Re: Strah da cu ostati nizak i strah od vrtoglavice.

Post od 1233809 »

Moj ti je savet da posetis psihijatra jer sam i ja imala problema sa krajnicima, a nisam nikada imala vrtoglavice i padavice. Urade te bezbolan EEG i vide da li imas bilo kakav problem. Nelogicno mi je da ti lekari tako nesto kazu. Uostalom ako ti krajnici prave vece probleme, resi ih se. :) A sto se tice rasta znas i sam da fizicka aktivnost dosta pomaze (kosarka, plivanje). Mada se ne secam da si se izjasnio koliko sada imas godina, jer ipak neces rasti celi zivot. :P Dok i genetika ima udela u tome
1233809
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 12, 2013 2:58 pm

Post od 1233809 »

Moj ti je savet da posetis psihijatra jer sam i ja imala problema sa krajnicima, a nisam nikada imala vrtoglavice i padavice. Urade te bezbolan EEG i vide da li imas bilo kakav problem. Nelogicno mi je da ti lekari tako nesto kazu. Uostalom ako ti krajnici prave vece probleme, resi ih se. :) A sto se tice rasta znas i sam da fizicka aktivnost dosta pomaze (kosarka, plivanje). Mada se ne secam da si se izjasnio koliko sada imas godina, jer ipak neces rasti celi zivot. :P Dok i genetika ima udela u tome
bajram
Aktivan član
Aktivan član

Post od bajram »

hvala na brzom odgovoru za krajnike ne mogu da ih se resim jel se bojim opercije hehe :D a sada imam 16 godina napunio sam pre oko 2 meseca
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

VEC SAM TI PISAO
TI UOPSTE NISI NIZAK
i ako budes jos sedeo za kompom satima nista od tebe --sinak
KRENI MAKAR DA TRCIS__TO MOZES
bajram
Aktivan član
Aktivan član

Post od bajram »

vaso ne znam brte nizak izgledam pomalo buckast sam da izlazim i da trcim to uopste ne radim jer nemam volju i plus nizak sam stvarno to me nervira hocu da porastem jos 10cm!!! :D
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Да ли знаш како кажу када је неко низак? Висок је метар и жеља да порасте.

Ништа од твоје жеље. Играј баскет и пиј витамине и минерале.
bodibiber
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 16, 2013 5:38 pm

Post od bodibiber »

Kao prvo nisi nizak 176 cm je prosjecna visina muskarca u mnogim zemljama.To je najveci udio genetike i kolko vidim prerastao si roditelje ali ne mora nista da znaci..Jedino sto mozes da uradis je da se zdravo hranis i da budes fizicki aktivan da iskoristis genetski potencijal do kraja.. PS ja sam 173 pa sta sad...
Odgovori