Strah od kontaminirane igle
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Avg 13, 2012 9:23 pm
Strah od kontaminirane igle
Imam velike strah od hiv virusa i hepatitisa c, toliko se plasim, da vise ni sam ne znam sta da radim. U poslednje vreme strah mi je da setam ulicom, sve mi se cini da me neko necim bocka i da je to u pitanju kontaminirana igla. Kada prmetim nesto crveno na sebi ili na nekim stvarima odmah pomislim da je u pitanju kontaminirana krv. Zavrsio sam fakultet u junu i zeleo sam, pre nego sto pocnem da radim, da se odmorim dva, tri meseca, ali ovih mesec ipo dana od tada je za mene pravi pakao. Zao mi je samoga sebe, sto ne mogu nikako da se opustim i da uzivam. I najmanje peckanje kada osetim na sebi za mene je ubod kontaminiranom iglom i odmah padam u agoniju. Kada sedam na klupice, stolice u kaficima obavezno gledam da nema neke igle ili necega sto bi me moglo zaraziti. Vise ni sa ne znam sta da radim, molim vas dajte mi neki savet.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Feb 28, 2025 3:42 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Strah od kontaminirane igle
brate, imamo isti problem, samo sto je sada 2025 god! ja cu poludeti od ovoga, nadam se da si ziv i zdrav
kako si resio strah?

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Feb 28, 2025 3:42 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Strah od kontaminirane igle
[quote=ledu92 post_id=1009801 time=1740710751 user_id=98183]
brate, imamo isti problem, samo sto je sada 2025 god! ja cu poludeti od ovoga, nadam se da si ziv i zdrav
kako si resio strah?
[/quote]

[/quote]