To se vremenom desavalo sve redje,medjutim i dalje se desava!!!jednom u 2 meseca,nekad cesce...
Sto je najgore ja ne znam cega se tacno plasim.
Nekad se bojim da ce me neko napasti,silovati,ubiti,povrediti na neki najgori nacin...

U isto vreme dok traje taj "napad" imam strah da ce me neko uplasiti,ne mora to da bude neko nepoznat,moze na primer drugarica... nebitno ko,plasim se da ce neko hteti da se nasali sa mnom a ja bi to jako tesko podnela. Kad bih pored onog straha da ce me neko napasti,zaista videla nekoga,definitivno bih umrla... ja to ne mogu da objasnim ali strasno mi je!
Valjda jedan strah povlaci drugi,kontam da moja psiha zeli da me osobodi tog straha od ubistva,napada itd,pa pomisljam da neko samo hoce da se nasali sa mnom...ne znam....

treci koji se isto tad pojavljuje je da je sve to nesto nadprirodno

ima tu jos strahova ali da ne objasnjavam i to sad...ova tri su najbitnija... Sve to prodje,uglavnom kad docekam da svane,ili nekad iz cista mira samo odjednom legnem i zaspim,kao da nista nije bilo,kao da pre toga nisam satima plakala...nekad mi taj strah ili ti strahovi ne traju dugo - par minuta,a nekad ceeeeelu noc...

STA GOD DA JE,JA TO NE MOGU DA DEFINISEM I NE MOGU DA SE OTARASIM TOG STRAH... Ako neko moze da mi objasni sta mi se desava ili ima neko resenje za mene,bila bih presrecna!