Strah -aneksioznostu
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Strah -aneksioznostu
Pozdrav svima . NaIme , javljam se jer imam jedan probelm ... Malo cu duze pisati pa ako neko moze da mi pomogne ko je neko imao ovakav problem nek mi pise . Pre 5 dana sanjala sam neki ruzan san koji nije toliko strasan al me je uznemirio ( sanjala sam kako mi je profesor upisao ocenu I kao treba da mi ispravi ocenu od nas 150 sa smera al to nije nikakav strasan san , vec on me je uzbudio zBog toga sto je nesto pocelo da mi prolazi kroz glavu dok se jos nisam rasanila na foru kko ce profesor od nas 150 da nadje bas moj index totalna glupost ) I ja zaboravila na taj san I setim se tog sna posle tri dana I bezveze ispricam majci I setim se jos jednog detalja sto me je pre jedno 10 godina kad sam bila mala I imala oko 10 godina koji ne je mucio . Tad sam ili sanjala nesto ili me nesto uplasilo ne mogu da ssesetim sta je to . Pre 10 godina znam sa sam pokusavala dve godine sa se setim sta je to I kad pocne to da mi nadire u mozak malo krenem da se secam sta je to I pocne ddame boli glava imam neki cudam osecaj u glavi I prestane I nikko nisam mogla da se setim . I posle toga osam godima nisam mislila na to . Da bi ja to ve ispricala mojoj majci pre neko vece I jos se smejala zbog takvih gluposti I nakon toga otisla u krevet I legla I od jednom pocne da mi lupa srce , da se tresemm da mi bude muka I pocnu da mi nadolaze lose misli neke ( a te misli su poput : npr treba da resim neki problem I kao da taj problem ima 1000 stavki od koje treba jjednuda izvucem ) cista glupost koja me muci u glavi I stvara nervozu I onda se uplasim da ne poludim placem nije mi dobro I ne mogu da jedem vec drugi dan .. na silu teram sebe da jedem . Da li je neko imao ovakav problem , ako jeste nek mi da neki savet osecam da cu skrenuti bojim se ..
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Strah -aneksioznostu
Једноставно си уплашила саму себе због глупости. Престани да мислиш на глупости и све ће бити у реду.
Hvala ti ... to mi je rekao I psiholog I majka I tatin prijatelj forenzicar sa VMA ... hvala
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Где нађе форензичара?! Кога си убила?
Свакоме од нас повремено падају на памет свакојаке глупости или их пак сањамо. То не значи да смо убице, манијаци или да ће нам се нешто лоше десити. Такве мисли и снове једноставно треба игнорисати. Ако не успеш да их истераш из главе онда их истисни неким лепим мислима које ћеш ојачати неком акцијом. На пример, ако волиш математику узећеш да решаваш неки тежи задатак и тако ћеш остале мисли истерати из главе.

Свакоме од нас повремено падају на памет свакојаке глупости или их пак сањамо. То не значи да смо убице, манијаци или да ће нам се нешто лоше десити. Такве мисли и снове једноставно треба игнорисати. Ако не успеш да их истераш из главе онда их истисни неким лепим мислима које ћеш ојачати неком акцијом. На пример, ако волиш математику узећеш да решаваш неки тежи задатак и тако ћеш остале мисли истерати из главе.
Pa zato je to tatin drug I mnogo pozitivan I razume se u psihologiju... znam , malo me danas posle tri dana prolazi ... hval ti jos jednom... morala sam sama da uvidim da su ovo gluposti ... vec pola dana ne mislim na to . I lakse mi je mnogo... samo da se ne vrati 

- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Вратиће се сигурно, можда не то али нешто друго сигурно хоће. Важно је да знаш како да се избориш са том напасти и неће бити проблема. Ниси ти једина са таквим проблемима. Има их још која милијарда. 

Hehehhe hvala 

-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jan 10, 2015 2:23 pm
Moja sestra je kada smo bili mali imala ogroman strah od saobraćaja. Mislim da je imala 14-15 godina i nije mogla sama da pređe put na zeleno. Sve je počelo kada je videla neku nesreću i to je baš pogodilo. Vodili su je kod kojekakvih baba, bajali joj svašta, skidali šta sve ne ali bez pomoći. I onda je otišla kod psihologa koji je u prvih 2 minuta rekao majci da mora da provali šta moja sestra jako voli i da od toga napravi hobi koji će jako voleti. To će joj skrenuti misli. U startu nije išlo, ali je vremenom "proradilo". Krenula je na folklor, pa bila koordinator tamo .. i na kraju se potpuno oslobodila tog straha jer joj je u glavi stalno bio folklor. Sada nam je to smešno kada ulicu prelazimo zajedno kao matori 

Znam... strah je cudo ... moram ga prevazici . Jer ovako me cini mnogo tuznom . Sad me samo uhvati vec cetvrto jutro da se probudim gladna I da mi krce creva I tresem se al misl da mi je to jos strah