Pozz
Covjek sam koji ima puno posla, stoga da poslije radnog vremena obavezno svracam u svoj lokal u kojem pijem 2 3litra piva svaku vece i to traje vec neku 1god.
Primjetio sam da imam poremecaj u snu. Prije nekoliko veceri mi se desilo da sam legao da spavam, probudio se, ponovno sam pokusao uploviti u san. Ne znam sta mi se desilo jer bio sam sasvim budan ali nisam mogao da se pomjeram, pokusavao sam da izustim nesto ni to mi nije uspijemo, i nakon nekoliko sekundi (3,4) sam mogo da se pomjerim i pricam, bio sam palariziovan. Uplasilo me je i sada imam otezan san u koliko ne popijem par piva. Izgubio sam apetit i boli me zuldac ili stomak.
Molim pomoc jeli to do piva ili sta se desava ako mi neko moze da da par savjeta.
Unaprijed zahvalan
[email protected]
Stomak
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: Stomak
Meni se tako nesto desilo probudio sam se iz sna usred noci i nisam se mogao pomerati niti govoriti.
Onda sam gledao pre jedno par meseci neku emisiju na discovery kanalu gde su pomenuli da se moze desiti upravo to sto se vama desilo ukoliko krenes da se budis kada si u ne znam sada tacno kojoj fazi sna. Posto Vas mozak jos uvek nije probudio a vi jeste, tako nesto. Ovo je nekako najlakse pojasnjeno, izvinjavam se sto sam ovako ofrlje objasnio.
Mada Vama je dobro sto ste samo bili paralizovani, meni se pored toga prividjale neke stvari, ali su i to objasnili.
To su slike iz sna. Inace ta emisija je bila o otmicama vanzemaljaca, ljudi pored te paralizovanosti su vidjali neke likove i svetlost(kao ja), pa su na mislili da su ih oteli vanzemaljci
i ja sam se uplasio na trenutak kledajuci tu emisiju, posto su svi pricali istu pricu koja se i meni desla, sve dok na kraju nije neki japanski doktor objasnio sta im se desilo.
Jedino za stomak Vam ne mogu pomoci. Sve najbolje.
Onda sam gledao pre jedno par meseci neku emisiju na discovery kanalu gde su pomenuli da se moze desiti upravo to sto se vama desilo ukoliko krenes da se budis kada si u ne znam sada tacno kojoj fazi sna. Posto Vas mozak jos uvek nije probudio a vi jeste, tako nesto. Ovo je nekako najlakse pojasnjeno, izvinjavam se sto sam ovako ofrlje objasnio.
Mada Vama je dobro sto ste samo bili paralizovani, meni se pored toga prividjale neke stvari, ali su i to objasnili.

Jedino za stomak Vam ne mogu pomoci. Sve najbolje.
Re: Stomak