Stomacni bolovi
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Stomacni bolovi
Ima jedno mjesec dana da nakon jela osjecam bolove u stomaku i mucninu. Iako vrlo malo pojedem svejedno mi je muka i boli me stomak. Prije deset dana se jos vise pogorsalo i bas me stomak boli. Ne znam da li je nesto opasno. Ranije nikad nisam imala ovakvih problema. Prije mjesec dana su mu bili ispiti i bila sam pod strasnim stresom, da li ima mozda s tim veze?
Re: Stomacni bolovi
Prije mjesec dana su mu bili ispiti i bila sam pod strasnim stresom, da li ima mozda s tim veze?[/quote]
-Cesto, ukoliko su stresovi cesti i ozbiljni, moze doci do nastanka cira, ali ako se na vreme pocne sa terapijom, sve moze proci bez nekih posledica!
-Cesto, ukoliko su stresovi cesti i ozbiljni, moze doci do nastanka cira, ali ako se na vreme pocne sa terapijom, sve moze proci bez nekih posledica!

Lepo su ti rekli i neu3no i Marijaft!
Lici na gastritis, mada nisu iskljuceni ni ulcus /ako imas bolove/a ni hijatus hernija/ukoliko imas nadimanja/. Ako zaboravimo na ispit, treba proveriti i zucnu kesicu, koja daje takvu simptomatologiju.
U svakom slucaju javi se gastroenterologu, ipak su ispiti bili pre mesec a ne pre 3-4 dana, a do sada je "nervoza" trebalo da prodje.
Bice da je to ipak situacija koja iziskuje malo strucnog ispitivanja i lecenja...
Kako rekoh - gastroenterologu!
Pozdrav!
Lici na gastritis, mada nisu iskljuceni ni ulcus /ako imas bolove/a ni hijatus hernija/ukoliko imas nadimanja/. Ako zaboravimo na ispit, treba proveriti i zucnu kesicu, koja daje takvu simptomatologiju.
U svakom slucaju javi se gastroenterologu, ipak su ispiti bili pre mesec a ne pre 3-4 dana, a do sada je "nervoza" trebalo da prodje.
Bice da je to ipak situacija koja iziskuje malo strucnog ispitivanja i lecenja...
Kako rekoh - gastroenterologu!
Pozdrav!
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]