Stomacni bolovi

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
mia_g
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:28 pm

Stomacni bolovi

Post od mia_g »

Ima jedno mjesec dana da nakon jela osjecam bolove u stomaku i mucninu. Iako vrlo malo pojedem svejedno mi je muka i boli me stomak. Prije deset dana se jos vise pogorsalo i bas me stomak boli. Ne znam da li je nesto opasno. Ranije nikad nisam imala ovakvih problema. Prije mjesec dana su mu bili ispiti i bila sam pod strasnim stresom, da li ima mozda s tim veze?
Garfield
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Garfield »

Nemoguce je dati odgovor na ovo pitanje, postoje najrazlicitija stanja koja se prezentuju mukom, povracanjem, bolom u zelucu. Neophodno je da se javite lekaru. Bez temeljne dijagnostike, a na prvom mestu osnovne (biohemija krvi i krvna slika) bilo bi neozbiljno nagadjati sta bi bilo kad bi bilo....
mia_g
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:28 pm

Post od mia_g »

Hvala na informaciji:)
neu3no
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Dec 18, 2007 11:18 am

Post od neu3no »

Ni ja ne volim da nagađam, ali dijagnoza liči na čir. Mnogo mladih ga s obzirom na uslove u kojima živimo.

Lekar će ti verovatno reći to isto. Snimanje će pokazati da li je ili nije.
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 11:09 pm

Re: Stomacni bolovi

Post od Marijaft »

Prije mjesec dana su mu bili ispiti i bila sam pod strasnim stresom, da li ima mozda s tim veze?[/quote]
-Cesto, ukoliko su stresovi cesti i ozbiljni, moze doci do nastanka cira, ali ako se na vreme pocne sa terapijom, sve moze proci bez nekih posledica! :roll:
Korisnikov avatar
draganvma
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 8:07 pm

Post od draganvma »

Lepo su ti rekli i neu3no i Marijaft!
Lici na gastritis, mada nisu iskljuceni ni ulcus /ako imas bolove/a ni hijatus hernija/ukoliko imas nadimanja/. Ako zaboravimo na ispit, treba proveriti i zucnu kesicu, koja daje takvu simptomatologiju.
U svakom slucaju javi se gastroenterologu, ipak su ispiti bili pre mesec a ne pre 3-4 dana, a do sada je "nervoza" trebalo da prodje.
Bice da je to ipak situacija koja iziskuje malo strucnog ispitivanja i lecenja...
Kako rekoh - gastroenterologu!
Pozdrav!
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
Odgovori