stomacic >>> HELP!!!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Amy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 24, 2007 12:37 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

stomacic >>> HELP!!!

Post od Amy »

Sasvim slucajno sam naletela na ovaj forum i odmah sam se registovala :D

Nadam se da cete moci da mi bar malo pomognete..... Verovatno se o ovoj temi vec pricalo milion puta ali molim vas da mi odgovorite??

Imam 18 god, 160cm i 49 kg. Jedino sto mi smeta na telu je stomacic, koji sam ceo zivot imala!!! I najzad sam odlucila da ga skinem! Koliko god citala o tome, svako prica drugu pricu.... zato se nadam da cu bar ovde dobiti neki savet?!
Radim trbusnjake redovno 2 meseca i vidi se veoma mala razlika, stomacic mi je dobio malo bolji oblik :) Medjutim, posto vezbe za donji deo stomaka ne mogu da radim pravilno kuci, otisla sam u teretanu sa drugaricom..... zanima me koliko je
teretana efikasna za skidanje stomaka?
I da li ce mi noge postati misicave ako vozim biciklu (u teretani) i ako koristim one sprave za trcanje?? POSTO TO NE ZELIM, volim svoje noge ovakve kakve su :)

Vozim bajs (pravi offcourse) skoro svaki dan po 2 sata, i ishranu sam promenila....

Stvarno bih vam bila zahvalna kada bi ste mi malo pomogli?!?!
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

Koliko radis trbusnjaka kod kuce?

Inace za stomak prvo moras da se resis sala, mozes ti misice da vezbas i godinu dana, kao sto si i primetila stomak ce imati bolji oblik ali nikad nece biti ravan. Znaci-zdrava ishrana, bez slatkog, slanog, gaziranog grickalica. Takodje pij 2,5-3 litre vode.

Sprave i bicikl nema potrebe da koristis ako vec vozis bicikl svakodnevno po dva sata.

Jos jedan savet-pored vezbi za stomak u teretani radi i vezbe za ledja-jer jaki misici ledja su vazni za trbusnjake.
Odgovori