Sto dalje
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Sto dalje
Poštovanje, prije 4 mj sam imala upalu srednjeg uha koju nisam liječila i jedan dan je došlo do utrnjenosti lijeve strane lica, no mogla sam micati ustima, očima, obrazima i vrtoglavice. Drugi dan sam bila kod otorinolaringologa koji je rekao da je sve to od upale i da mi je centar za ravnotežu upaljen, da se odmaram i to je to. Kasnije su mi napravili tonsku audiometriju, timpanometriju, star i trebala sam vestibulometriju obaviti. No čim je pretraga počela javile su mi se užasne vrtoglavice. Imala sam osjećaj da me netko baca po sobi i da samnom lupa u pod. Nakon 10 ak min se to smirilo, a ja sam odustala od pretrage. Cijeli tjedan sam imala jake vrtoglavice i osjećaja propadanja kroz tlo. Nakon toga se stanje malo primirilo. . Bila sam i na neurologiji. Tamo sam obavila EEG i color dopler, nalazi uredni, te je neurolog rekao da je njegovo mišljenje da to nije uzrokovano od strane neuroloških oboljenja. Premda sam imala bol u potiljku i probadanja u glavi. Trebala sam još ići slikati vratnu kralježnicu, no dr smatra da to možemo odgoditi. Tegobe su se donekle primirile, no u zadnjih tjedan dana imam opet povremena probadanja oko lijevog uha, povremene blage vrtoglavice, osjećaj više kao ljuljanja, ali mi se i desi kao da me netko lupi u potiljak i onda me boli vrat. Pogotovo mi se taj osjećaj ljuljanja javi navečer kada npr. ležim pa se idem dići. Također mi se zacrni pred očima kada se dignem gotovo svaki put. Prije ovih tegoba sa vrtoglavicama sam imala nisko željezo (4), a prije 2 mj sam opet vadila krv i bilo je 12. Tlak mi je inače oko 100/65, 110/70. Rekla sam doktoru za te tegobe, no on kaže da nema potrebe dalje ispitivati jer je eeg dobar. Pitala sam jer mogu dobiti uputnicu za neurologa opet, kaže on da nema potrebe. Glavobolja nemam, ponekad samo pritisak u čelu oko sinusa koji su mi često upaljeni. Od ostalih tegoba imam jedino povremeno zamućen vid, prvenstveno na daleko, a na pregledu za autoškolu mi je rećeno da to kontroliram jer nisam vidila zadnja 2 reda. Mene to već dosta zabrinjava, ponajprije da nije nešto u glavi. Možete li mi reći trebam li poduzeti koje pretrage? O čemu bi se tu otprilike moglo raditi? Hvala Vam unaprijed!