stitna zlezda

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
darkooni
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Maj 05, 2008 11:09 pm

stitna zlezda

Post od darkooni »

Postovani da li mozete reci o kojoj se bolesti ovde radi jer vec mesec dana mucim muku oko toga uradio sam analize hormona i situacije je sledeca;
t3- 5.4; t4-300(ref 0-34), anti tg 750 ref(0-115),tg 90 9ref 1.4-78),ultrazvuk je uredan sem hipoehogenih pojava koje su prisutne,stitna zlezda je nepalpalbina?ako je to vazno imam 30god i nikakvih do sada kao ni sada problema hormoni su sasvim slucajno otkriveni jer sam napipao tj ucinilo mi se da mi je stitna povecana.
unapred hvala
gaga968
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 31, 2009 10:16 am

Re: stitna zlezda

Post od gaga968 »

darkooni napisao:Postovani da li mozete reci o kojoj se bolesti ovde radi jer vec mesec dana mucim muku oko toga uradio sam analize hormona i situacije je sledeca;
t3- 5.4; t4-300(ref 0-34), anti tg 750 ref(0-115),tg 90 9ref 1.4-78),ultrazvuk je uredan sem hipoehogenih pojava koje su prisutne,stitna zlezda je nepalpalbina?ako je to vazno imam 30god i nikakvih do sada kao ni sada problema hormoni su sasvim slucajno otkriveni jer sam napipao tj ucinilo mi se da mi je stitna povecana.
unapred hvala
idi odmah kod dr tako sam i ja slucajno otkrila zadebljanje koje je bilo neznatno i za samo mesec dana od toga sam operisala stitnu celu su mi je izvadili i sad sam ok. inace sve se to desilo pre dva meseca. imam 41 god
ne zelim da te uplasim ali sam uvidela da nista nije bezazleno i da sve treba kontrolisati poz...
Odgovori