Dan po povratku sa mora, iz popodnevne drmeke probudila sam se tako sto sam pocela da kasljem, ali imala sam utisak da mi je grlo zatvoreno i da ne mogu da disem. To se posle jedno 20-tak sekundi regulisalo ali bol u grlu je ostao. Napipala sam tad sam mislila uvecane krajnike. Otisla do dr. on mi skoro bez gledanja( o zemljo Srbijo) odmah prepisao antibiotike (Amoksicilin). Posto imam Krona razmisljala sam par sati dal da uzmem lek ili ne, ali posto je bol bio konstantan odlucih se ipak da poslusam. Sutradan sam imala blagu temperaturu 37,4.
Vratila sam se kuci u Nemacku, pijem lek a bol i dalje tu (kad kinem ili probam da se nakasljem boli bas). Sinoc objasnjavam nekim prijateljima sta me boli i provalim da kugla nije gde su krajnici nego na desnoj strani kod jabucice. I strasno se uplasim. Danas otrcim kod lekara opste medicine, on kaze verovatno je stitna zlezda. Da mi uput za snimanje i UZ iste. Termin imam tek 5. oktobra. Jako sam se uplasila, dal je neko imao slicna iskustva i sta bi moglo da bude (ako u pitanju nije stitna zlezda?). Pre mesec dana sam radila gastroskopiju i nalaz je bio uredan. Da li da uradim neke analize krvi u medjuvremenu da budu spremne pre snimanja?
Stitna zlezda ili nesto drugo?
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99