Stezanje u grudima, otežano disanje, ubrzan rad srca,...

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Whit3Wolf
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Feb 19, 2012 10:09 am

Stezanje u grudima, otežano disanje, ubrzan rad srca,...

Post od Whit3Wolf »

Pre par dana na poslu mi se slošilo, neka umor, malakalost, mantanje u glavi, jedva sam izdržao 3 sata do kraja smene. Dok sam došao do kuće već me popustilo, odmorio sam i tako je prestalo.
Odmah sutradan sam otišao do lekara, odradio kompletnu krvnu sliku, EKG, rendgenski snimak pluća. Analiza krvi perfektna (samo je gvožđe u blagom porastu, norma od 10.6 do 28.3, kod mene 29.2), na plućima nema ničega, a EKG potpuno u redu.
Evo malo pre otišao do drugara (udaljen je oko 2km od mene), prošetao sam i jedva stigao do njega, stislo u grudima, počelo je da mi se manta, mislio sam da ću pasti negde...
Kod njega mi je sve vreme bilo teško u grudima, srce blizu 90 otkucaja, u jednom trenutku sam osetio da je srce poletelo i izmerio 110 otkucaja).
Danas mi je veći deo dana teško u grudima...

Imam 25 godina, prepešačim oko 7-10km dnevno, radim kao tehničar u jednoj fabrici, dosta sam na nogama, penjanje gore i dole, dobro jedem, ali od pre par dana, jedva 3x dnevno, i dosta sam umoran, bukvalno od jednom je krenulo... Pritisak u redu, uvek je normalan, 100x sam ga proverio. Ne znam šta mi je od jednom?
Ako se ovo nastavi, moraću kod lekara i neke preglede detaljno...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Stezanje u grudima, otežano disanje, ubrzan rad srca,...

Post od aaaca »

Лако може бити да је у питању вирусна инфекција али ти је организам јак па ниси добио високу температуру. Појачај унос белога лука, сланине и лимунада. Не би било лоше да одмориш неколико дана од посла и проведеш их у кревету уз неку књигу.
Odgovori