Stetne posledice masturbiranja

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
pikaccc
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 28, 2011 11:23 pm

Stetne posledice masturbiranja

Post od pikaccc »

Dragi formasi,

Molio bih Vas ako neko moze strucno da mi pomogne da resim ovaj problem. Citao sam dosta po internetu o stetnim posledicama masturbiranja ali da li je moguce da mi se ovaj problem stvorio od toga. Naime malo sam preterao sa time , iskreno preko 10 puta jednog dana, posle 3-4 dana poceli su da mi trnu prsti na rukama i nogama zatim cela saka i cela stopala. Mozete li mi pomoci kako ovo da resim posto je pocelo da me opasno nervira i da li je opasno.

Unapred Vam se zahvaljujem.
milos.milos
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 13, 2011 2:21 pm

Re: Stetne posledice masturbiranja

Post od milos.milos »

pa sto je mnogo mnogo je :P al do 2 cak i 3 puta dnevno je cak i zdravo :)
pikaccc
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 28, 2011 11:23 pm

Post od pikaccc »

Znam al eto tako se ispostavio....
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Nema nista lose u tome da masturbirate vise puta tokom dana ali morate da vodite rachuna o dosta toga!

O higijeni, polozaju tela, polozaju ruke, lakta, karlice, kolichini pritiska na polni organ, vrsti stimulacije...

S obzirom da ste mlada osoba u redu je da osetite potrebu da se zadovoljavate ali morate isto tak oznati da svoje seksualne potrebe morate da nauchite da kontrolisete, zamislite kako bi svet izgledao kada bi svi mushkarci na ovom svetu masturbirali gde hoce i kad hoce :)

Prilichno nenormalno :)

Mlada ste osoba i vode vas hormoni i to sto ste verovatno nevini i imate potrebu za seksom ali vodite racuna o sebi jer ovakvim tempom mozete stvoriti osecaj samo za masturbiranej i posle imati problem tokom seksa sa partnerkom jer osecaj stimulacije svakako nije isti!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori