STENOSIS OESOPHAGII COROSSIVA K22

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
ivana_Bg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 23, 2007 9:45 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

STENOSIS OESOPHAGII COROSSIVA K22

Post od ivana_Bg »

U novebru dete mi je poplilo "CEVOSAN".Za sad je imao tri puta BALON DILATATIO.Kod prvog balona ima o je problema jednjak mu je pukao,ali to se dobro zavrsilo.Posle toga je radjen jos 2 put i sve prolazi bez problema.Pronadjene su mu 2 stenoze,prva u vratnom delu,a druga 2cm ispod klavikule.Zadnjua dva puta sirina balona je bila 15mm.On posle baloniranja mesec dana jede cvrstu hranu,a posle prelazi na kasastu.Mene sad zanima da li ce on imati trajne posledice i koliko put ce morati ici na balon?Zanima koliko vremenski se leci ta stenoza i dali je moguce to izleciti bez operacije? Unapred zahvalni>mali Andrija i mama.
ivanbgd
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Mar 22, 2005 9:15 pm

Post od ivanbgd »

Vama bi trebalo oduzeti dete i zabraniti roditeljstvo. Mislim da je to najdelotvornija terapija!
ivana_Bg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 23, 2007 9:45 pm

Post od ivana_Bg »

Tvoj suvisan komentar mi nije potreban u ovom trenutku. Zato te molim da se uzdrzis.Samo ja znam kako mi je i sta osecam.Molim neko strucno lice da mi odgovori na pitanja koja sam postavila.Na Institutu sam sretala i drugu decu koja su pila "CEVOL" i znam da su stenoze razlicite i da svako dete drugacije reaguje na balon.MOLIM da mi neko odgovori. :cry:
Odgovori