Gvozdje: 16.7,RBC:3.64,WBC:5.6,HGB:121,HCT:.339,Sedimentacija:12,Fibrinogen:3,i svi ostali rezulatati su dobri,sem malo povisenog holesterola 6.12.Ehokard.nalaz normalan osim prisustva perik.adhezije na later.zidu LK.EF 63%,dimenzje LK 4.1/2.6.Nosila sam 24 h holter EKG,registrovan SR prosecne fr.preko 100/min u dnevnom i 80/min u nocnom periodu, sa velikim brojem VES preko 11.000? prema autom.brojacu.Pojedinacne VES,redje trigeminija,veci broj kupleta i nekoliko epizoda spore NS VT, maks.4 impulsa,promenjljiv kuplung.Na ehu st.zlezde opisan hipoehogeni nodus u desnom reznju 8 mm,hormonski status uredan.
Fizikalno:kard.kompenzovan,cujan ekspirijum.srcana akcija ritmicna,nesto brza,uz izrazeniju respiratornu aritmiju.Srcani tonovi cujni bez suma.TA 100/70mmHg. EKG: SR fr:90/min,uz relativno ceste pojedinacne VES jedne forme i povremeno skracen PQ i promenjen izgled QRS(WPW?).
Do sada sam pila Propranolol 2x1/4,odgovara mi,Propafen mi ne odgovara,pila sam 3x150,stvarao mi je uzasne tahikardije,a sada doktor predlaze Amiodaronom ali opet da prekontrolisem stitnu zlezdu.Na kraju ni sama ne znam sta mi je-molim za objasnjenje!HVALA!