Postovani doktore,molim da mi date predlog I vase misljenje
Do povrede je doslo pre 30 godina(sada imam 48god)i to na zglobu ,desne ruke,sto je prouzrokovalo deformitet u smislu krivljenja lakta.nakon cega nije sprovedeno adekvatno lecenje.Tegobe su se postepeno povecavale sa naglim pogorsavanjem u zadnjih nekoliko meseca i to prilikom rada I opterecenja ruke. dolazi do stvaranja otoka i jos veceg deformiteta kao i veoma jaki bol sve do zgloba sake>Posle obracanja ortopedu dobila sam dijagnozu ST POST FRACT . CUBITI DEX.INST ABILITAS ART.CUBITI CUBITUS VARUS. i predlozena mi je mera operativnog zahvata.Interesuje me da li ce takva mera,ublaziti moje zdrav stanje i da li cu moci zadrzati funkcije rada desne ruke kao i to dali, je ikako moguce resenje bez operativnog zahvata molim takodje vas predlog za najbolju hospitalizaciju mog zdrav. stanja.
P.S Trenutna pokretljivost ruke mi je normalna,I obim pokreta je u granicama s tim sto osecam ,bolove kod zgloba sake koji se protezu do zgloba lakta prilikom podizanja I nosenja tereta (teret tezine I manje od 2 kg)
S postovanjem
Stanojevic Zvezdana iz Bora
Stara povreda lakta
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jan 21, 2009 11:36 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Stara povreda lakta
Srdacan pozdrav
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Na zalost, bez rentgenskih snimaka i pregleda stvarno nije moguce dati definitivno misljenje kakvo bi lecenje za Vas bilo najbolje. Sto se tice operativnog lecenja, teorijski dolaze u obzir mnoge operacije kojima se funkcija lakta popravlja, ali vrsta operacije zavisi i od stanja na snimku, i od nalaza pri pregledu.