na redovnoj kontroli utvrdjeno mi je prisustvo bakterije staphylococcus aureas, u urinu. i pored je, na izvestaju iz laboratorije, stajalo jos nesto sto ne mogu da rastumacim "500 000 CFU/ml".
znam sta je ova bakterija, ali mi nije jasno kako se nasla u mom telu. tako da me zanima kako dolazi do do toga da se ona nadje u urinu, kako se tretira, koliko je to opasno (da li treba da brinem) i koje su nuspojave.
I, generalno, koliko je opasno prisutvo te bakterije
unapred zahvalna
Marija
staphylococcus aureas pronadjena u urinu
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: staphylococcus aureas pronadjena u urinu
ukoliko s ene lechi i zapostavi svaka bakterija je opasna po nas!
Sa nalazom se obratite lekaru opshte prakse ili svom urologu, ko god da vas je poslao na analize, i dobicete odgovarajucu terapiju, Uz terapiju isto tako pokushajte da promenite i navike, bar sto se ishrane tiche, jedite redovno, spavajte redovno i pojacajte unos svezeg voca i povrca! Izbacite dnevne uloshke, tangle itd i zupotrebe! Iskuvavajte svoj donji ves!
Sa nalazom se obratite lekaru opshte prakse ili svom urologu, ko god da vas je poslao na analize, i dobicete odgovarajucu terapiju, Uz terapiju isto tako pokushajte da promenite i navike, bar sto se ishrane tiche, jedite redovno, spavajte redovno i pojacajte unos svezeg voca i povrca! Izbacite dnevne uloshke, tangle itd i zupotrebe! Iskuvavajte svoj donji ves!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.