Imam 30 godina.Pre 25 dana tacno sam operisala devijaciju nosa odnosno radjena mi je septoplastika i mukotomija obe nosne skoljke obostrano.Imam 30 godina.Moj problem je sledeci: Ja i dalje osetim zatezanje u nosu duboko kao i utrnulost celog nosa,vece bolove nemam.Temperaturu nemam.Da li je to normalno ili ne? Problem je takodje sto se meni disajna funkcija uopste nije poboljsala,disem lose kao i pre operacije, na levu stranu nosa posebno lose a na nju sam lose disala i pre intervencije.Zasto je to tako?Da li cu ikad normalno prodisati ili ne? Ponekad pomislim da mi dr uopste nije dobro uradio tu operaciju.

Doduse imam blazu alergiju na polen.
Sto se konaca tice dr mi je skinuo dva mala koncica na samom ulazu u nos i ostavio jedan duboko(dvoumio se da li da ga vadi ili ne) u nosu uz komentar da je bolje da ostane i da ce sam da nestane a ako bi se to upalilo(jer kao hoce od konca) mozda da onda dodjam da ga skine.inace me je pregledao i rana mu je izgledala u redu.Zarasla kaze on.
Mene sada zanima da li ce nesto da steti sto je konac ostao, da li treba da ostane ili se on zapravo vadi? Zbunjena sam...
Ako ce i sam da nestane da li ce on da ispade ili ce nestati ono kao nestati samo?Posle kog vremenskog perioda ti konci ispadaju.Meni jos nista nije ispalo a ne mogu ni da ga vidim jer je duboko.
Nista mi dr nije objasnio.
Koristim redovno sprej Aqua Maris sto mi je dr prepisao i fizioloski rastvor povremeno.
Hvala vam unapred na odgovorima.