stanje nakon krize svesti . pomoc

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
lanica_bg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 6:04 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

stanje nakon krize svesti . pomoc

Post od lanica_bg »

Postovani,
zovem se Lana, imam 27. godina, profesor sam spanskog jezika. Pre nekoliko dana imala sam jaku glavobolju u toku noci (cesto imam migrenozne glavobolje). Tada sam ustala i popila prasak za glavu, ujutru sam otisla na posao, a glava nije prestajala. Oko 2 sata sam se vratila kuvi i popila sam fervex. malo posle toga onesvestila sam se i moji roditelji su pozvali hitnu pomoc. Oni su me odvezli na neurologiju KBC Zemun. Tamo su mi nalozili da uradim serijski EEG i CT glave. Rezultat CT glave sam dobila danas i sve je u redu, nalazi su Ok. Sada cekam do ponedeljka EEg?
Rekli su mi da sam imala epi napad. Ja sam inace zdrava osoba, bavim se sportom, setam, plivam, veoma sam aktivna. Da li je moguce da imam epilepsiju? Kada sam pricala sa svojim lekarom opste prakse, rekao mi je da je to malo verovatno i da skoro svako jednom u zivotu ima takav napad.

Unapred zahvalna na odgovorima,
Lana
lanica_bg
Novi član
Novi član

Re: stanje nakon krize svesti . pomoc

Post od lanica_bg »

Molim vas za neko misljenje. bas sam uplasena, a sutra su mi rezultati.
green rose
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 06, 2009 8:38 pm

Post od green rose »

Lana,ne mora da znaci da imas epilepsiju ako si imala epi napad.Migrena moze biti uzrok,nizak nivo secera u krvi,nizak nivo natrijum,naglo ustajanje iz kreveta i neka druga stanja...Opusti se i sacekaj rezultate EEG-a.
lanica_bg
Novi član
Novi član

Post od lanica_bg »

Jao, nadam se da nije. Inace, do sada sam bila zdrava. Bavim se sportom, radim, putujem... Imam samo te migrene, ali mi to ne smeta za obavljanje poslova i za normalno zivljenje. Green rose, hvala na odgovoru. Pisem sutra sta je bilo.
Odgovori