Postovani,
Zanima me postoji li medicinska metoda kojom se moze sagledati stanje krvnih sudova u celom organizmu?
Hvala!
stanje krvnih sudova
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Hvala Vam na pokusaju da mi odgovotite. Evo o cemu se radi: Vec desetak godina,tacnije od svoje 21.godine imam problema sa povisenim jedinicama triglicerida (krece se oko 4 jedinice referentne vrednosti) i holesterola (oko 8 jedinica referentne vrednosti). I pored visegodisnjeg higijensko-dijetetskog rezima,upraznjavanja fizicke aktivnosti i vodjenja koliko toliko zdravog zivota, ne uspevam da pomenute jedinice dovedem u normalu. Sve ovo vreme lekari ne preporucuju nikakvu terapiju osim pomenute. Kod mene se javio strah da je naruseno stanje krvnih sudova jer mi se javljaju simptomi kao sto su bol i trnjenje ekstremiteta,povremeni "pritisci" u glavi i sl. te sam sebi dozvolio da laicki pomislim da postoji problem sa krvnim sudovima kao posledica gore navedenog. Napominjem da je sve vreme krvni pritisak normalan,ostale laborat.analize su bo,analiza stitaste zlezde je ok...
Hvala.
Hvala.
Sasa da li si cuo za IRIDODIJAGNOSTIKU? Dijagnostika koja preko oka vidi kompletno stanje u organizmu. Skracuje vreme za postavljanje dijagnoze, tako da ne morate da lutate kod lekara, vec da odete kod ciljanog ako postoji neki problem. Pogledajte na netu o ovoj dijagnostici. Postoji i kod nas a nista ne boli. Sve najbolje. Nisam lekar.