Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
I ja mislim da ima veze sa sinusima , posto me glava boli u predelu sinusas i frontalno , a i nos mi je uvek zapusen . Samo mi nije jasno kako se koristi ta aloe vera . ..?bukipavle napisao:e ovako,to je ozbiljan problem iako ne izgleda tako,ako ne resis na vreme postace hronicno,lazu te da nema veze sa sinusima,IMA.Postoje preparati na bazi pustinjske biljke ALOJE VERE,ne prodaju se po apotekama,prodaju ih distributeri koji rade za firmu FLP,preparati nemaju nezeljena dejstva i koriste se u neogranicenoj kolicini,cak ga i bebice koriste,evo ti broj doktorke,a ujedno i distributera 0637455206
Hvala vam na odgovoru , poslusacu neke vase savete ...bukipavle napisao:preparat se nalazi u boci od 485 ml,zove se ALOJE FIRST,prska se u nosu i grlu vise puta dnevno,tacnije neograniceno,to ce sve da ti stopi,omeksa i spere,treba biti uporan,A POSTO IMAS I TE BAKTERIJE treba da pijes Propolis Bee,i mislim da ce to da ti izadje 55 eura ali veruj resavas problem 100 posto,i kad se budes uverio onda mozes da SE UCLANIS I DA RADIS KAO DISTRIBUTER flp FIRME,AKO NE VERUJES POGLEDAJ SVE NA NETU,pa se javi na broj 0637455206