Danas 2 godine posle i dalje imam glavobolje uglavnom svakodnevne, traju tokom celog dana, intezitet bola je promenjiv. Imam 26 godina i pre pola godine sam se zaposlio. Posao mi je takav da 8 sati sedim pred kompjuterom i to me ubija. Stradaju oci, ledja.. a kod mene izgleda i glava. Najveci mi je problem sto kad me boli glava ne mogu se skoncentrisati, produktivnost mi je losa, ne mogu normalno funkcionisati vec sa jedno 50%. Zbog bolova u ledjima koji je inace tipican za ovakvu vrstu posla radim fizicke vezbe, rekreativno se bavim sportom..
Da bi mi neko mogao konkretno odgovoriti iznecu promene zdravlja i slicno koje su novijeg doba, a koje su mozda u vezi sa glavoboljom. Pre oko godinu dana pa do sada me strasno muci slajm, bio sam zbog toga kod doktora, ispostavilo se kao da mi se sekret skuplja u grlu iz ko zna kojeg razloga i ja svaki dan iskasljem dosta slajma. Isao sam tad na inhalacije, pio neke sumece tablete i nista. Inace ne pusim. U poslednje vreme jedno 5-10 puta mi se desava da mi trne mali prst na levoj ruci, ne znam uzrok. U poslednje vreme osecam da sam prilicno malaksao. Inace konacno sam kupio fen za kosu koji nikad pre nisam koristio, pa mi se znalo desiti da mi kosa ne bude skroz suva a ja izadjem vani kad je hladno. Glavobolja je stalna uglavnom, u lezecem polozaju glava me brzo prodje. Npr ujutru kad se budim ne osecam glavobolju, al dok ustanem vec me pocne blago boleti. Bol mi se prostire celom duzinom glave od cela do potiljka, uglavnom cela glava tj mesta prekrivena kosom. Inace nisam po prirodi nervozan i napet, pre sam dosta flegmatican tip.
Znam da je mogucnost da ovo neko procita do kraja verovatno mala