Stah me je od trudnoce.

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Sanja2007
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 20, 2011 9:21 am

Stah me je od trudnoce.

Post od Sanja2007 »

Malo mi je glupo ali ajde..Pre nekoliko dana sam spavala sa deckom.Strah me je da nisam trudna kasni mi menstr.2 dana.Ali meni je to redovno i stalno mi kasni.Nemam siptome trudnoce.Ali od jutros me stalno tera da idem na wc na svakih mozda 3-4 min..Da nisam trudna ? Mislim ipak sam mala za trudnocu.Hitno mi treba odgovor.Unapred hvala..
milica m
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 01, 2006 9:29 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Stah me je od trudnoce.

Post od milica m »

Suvise je rano da bi imala bilo kakve simptome trudnoce, oni se javljaju tek posle mesec, mesec i po.Suvise je rano i da bi radila test za utvrdjivanje trudnoce putem urina, pa ti ne preostaje nista drugo nego da cekas...il ces dobiti ciklus il za desetak dana uradi test.
Ne bih da popujem, ali razgovaraj sa deckom o koriscenju kondoma, kako bi se zastitili ne samo od nezeljene trudnoce vec i od polno prenosivih bolesti.
zdravo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 28, 2010 7:20 pm

Post od zdravo »

To sto cesto ides u wc, je verovatno zbog infekcije koju si dobila u medjuvremenu. Nije neuobicajeno da partneri tokom seksa razmene bakterije (a i sam cin seksa, prakticno, gura bakterije u urinarne puteve), pa se razvije neka manja infekcija. Zene su u tom smislu narocito osetljive. Unosi dosta tecnosti, mozes da uzmes i neki od cajeva protiv urinarnih infekcija, pa ako ne prodje za neki dan, obrati se lekaru. Sto se trudnoce tice, ona nije nemoguca ali je malo verovatna. Koristite zastitu! Obavezno koristite zastitu. U oci mi je upalo da ste sex imali neki dan pre nego sto je trebalo da prokrvaris. Ako je logika bila "ok, sad mi nisu plodni dani, moze i bez kondoma", moram da kazem da je ta logika potpuno pogresna. Pogotovu u slucaju neredovnih ciklusa. Periodicna apstinencija kao metod kontracepcije je vrlo, vrlo, vrlo nepouzdana. U svakom slucaju, ne brini, bice sve ok! Pozdrav! :)
Sanja2007
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 20, 2011 9:21 am

Post od Sanja2007 »

Hvala vam mnogoo..:) Porazgovarala sam sa deckom,i mislimo da je bolje sa zastitom..I mnogo vam hvala na savetima..:) Pozdrav :*
Odgovori