stafilokoke na kozi

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
sandra b.
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 04, 2011 11:19 pm

stafilokoke na kozi

Post od sandra b. »

Cao..imam jedan problem i volela bih ako bi neko mogao da mi pomogne...Vec godinu dana mi se na kozi pojavljuju kao mehuri koji s epune vodom i svrbe i kao sitne bubuljicice koje gnoje i jako su bolne..davala sam briz i kazu da su u pitanju stafilokoke...pila sam sve moguce antibiotike ali nikako da mi se to povuce...prvo mi se pojavilo na spoljnjem delu butine...i to je bas raslo..osetila sam kako nadolazi gnoj i jako je bilo bolno...trpela sam do trenutka kada nisam mogla da stojim na nogama od bola...i to mi je hiruskim putem otklonjeno...sada izadje po jedna...ali konstantno izlaze...npr izadje danas..pa prodje pa za nekoliko dana opet i sve tako....moze li neko da mi pomogne...trenutno mazem kremu triderm a i prepisuju mi masti za oci....Hvala u napred
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: stafilokoke na kozi

Post od tamaraft »

Ako imate opstu infekciju stafilikokama onda ste pacijent za jedno ozbiljno ispitivanje i lechenje!

Kreme i masti lokalnog dejstva nece puno pomoci bez pravilno odredjene terapije na osnovu antibiograma!

Obratite se svom lekaru opshte prakse i uputice vas dalje...ozbiljno se pozabavite sobom. Izbegavajte unos secera, alkohola, slatkih sokova, skrobnih namirnica i ako pushite svakako prestanite sa tom navikom! Radite na jachanju svog imuniteta i LECHITE infekciju koju imate!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
sandra b.
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 04, 2011 11:19 pm

Re: stafilokoke na kozi

Post od sandra b. »

tamaraft napisao:Ako imate opstu infekciju stafilikokama onda ste pacijent za jedno ozbiljno ispitivanje i lechenje!

Kreme i masti lokalnog dejstva nece puno pomoci bez pravilno odredjene terapije na osnovu antibiograma!

Obratite se svom lekaru opshte prakse i uputice vas dalje...ozbiljno se pozabavite sobom. Izbegavajte unos secera, alkohola, slatkih sokova, skrobnih namirnica i ako pushite svakako prestanite sa tom navikom! Radite na jachanju svog imuniteta i LECHITE infekciju koju imate!
A zasto bas unos secera..?? Sta to skodi u vezi sa stafilokokama...??
Odgovori