Sta znaci....??Molim psiholosko objasnjenje ovoga!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Dower
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Maj 09, 2008 4:35 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Dower »

mozda da ga snimi dok to radi i onda posalje na njihovu kucnu adresu a na CD - u da pishe: "ZNAM SHTA RADISH" :lol:
ivamatic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 22, 2007 10:41 am

Post od ivamatic »

Dower napisao:mozda da ga snimi dok to radi i onda posalje na njihovu kucnu adresu a na CD - u da pishe: "ZNAM SHTA RADISH" :lol:

hahahahahahahahahahha veruj da sam" pala sa stolice ",koliko sam se smejala sad.......... :P :P :P :P :P
"Izbiliza niko nije normalan..E=mc2"
Kirka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 12, 2008 12:58 am

Post od Kirka »

A mozda da probas njega da ignorises i da neko vreme komuniciras samo sa "doticnim", mozda ga spopadne ljubomora... Npr. kad se vidite, ti ga uopste ne konstatujes, nego odmah pocnes da se obracas "vrsnjaku", sa svim mogucim postovanjem i uvazavanjem, naravno. Cisto da vidis kako ce da reaguje... Verujem da mu nece biti svejedno, koliko god bio ponosan i vazan :wink:
boskosic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 19, 2008 9:37 pm

Post od boskosic »

sva ozbiljna pitanja koja zabrinuti ljudi postavljaju zasluze obiccno samo 1-3 odgovora, a ovo se bas oteglo.
SVI momci su bar neko vrijeme u zivotu svoj penis oslovljavali nekim imenom. sklon sam povjerovati da ako ovaj "ritual" ne omata odnos, onda nije za doktora. u principu, nista nije perverzija ako oba partnera uzivaju u tom i to se smatra normalnim seksom.
ako te bas interesuje sigurnije je da pitas njega. kada ste vec dosli do seksa, pretpostavljam da se ne moras ustrucavati da ga pitas jedno jednostavno pitanje.
ivamatic
Aktivan član
Aktivan član

Post od ivamatic »

boskosic napisao:sva ozbiljna pitanja koja zabrinuti ljudi postavljaju zasluze obiccno samo 1-3 odgovora, a ovo se bas oteglo.
SVI momci su bar neko vrijeme u zivotu svoj penis oslovljavali nekim imenom. sklon sam povjerovati da ako ovaj "ritual" ne omata odnos, onda nije za doktora. u principu, nista nije perverzija ako oba partnera uzivaju u tom i to se smatra normalnim seksom.
ako te bas interesuje sigurnije je da pitas njega. kada ste vec dosli do seksa, pretpostavljam da se ne moras ustrucavati da ga pitas jedno jednostavno pitanje.

Mozda si ga i ti oslovljavao nekim imenom,pa mozes ti da mi kazes...... :D Ko zna da li cu ja imati sex ponovo sa doticnim.ali sam se do sada nadala da takve pojave ne postoje...ali ti si me ubedio u suprotno,tj da vas vise ima.. :( ...Inace ako ti je tesko ili mucno sto se ovo pitanje oduzilo mozes slobodno da ga igorises,jer ocigledno je da se ti malko pronalazis tu..... :P :P :P :P :P
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am

Post od peniko »

Koji je to bog!!! Bas sam se ismejao :lol: :lol: :lol: ... Ja imam slican problem... Moja DEVOJKA svoj polni organ naziva cudnim imenima. Buduci da sam vec oguglao (mesecima smo u vezi) nije mi nikad palo na pamet da gledam to iz ugla neke problematike. Verovatno je to pokusaj nekakvog samouzbudjenja pre ili u toku sexa. Ono tipa "nahrani ribicu" ili "maca je zedna"... Uglavnom, nisam neki perverznjak ili nesto slicno, ali mislim da bih umro od smeha kada bih ikako mogao da vidim moju devojku i tog tipa kako imaju cetvorku sa svojim polnim organima :lol: :lol: :lol: :lol:
Cogito ergo doleo....
ivamatic
Aktivan član
Aktivan član

Post od ivamatic »

peniko napisao:Koji je to bog!!! Bas sam se ismejao :lol: :lol: :lol: ... Ja imam slican problem... Moja DEVOJKA svoj polni organ naziva cudnim imenima. Buduci da sam vec oguglao (mesecima smo u vezi) nije mi nikad palo na pamet da gledam to iz ugla neke problematike. Verovatno je to pokusaj nekakvog samouzbudjenja pre ili u toku sexa. Ono tipa "nahrani ribicu" ili "maca je zedna"... Uglavnom, nisam neki perverznjak ili nesto slicno, ali mislim da bih umro od smeha kada bih ikako mogao da vidim moju devojku i tog tipa kako imaju cetvorku sa svojim polnim organima :lol: :lol: :lol: :lol:
He he eh kao sto vidis da su takve pojave ceste,samo ja izgleda nisam imala dodira do sada sa njima i nadam se da necu vise,jer bez obzira na sve to je meni pomalo "bolesno"....Jer to je kao rascepljena licnost....Samo sam trebala da vodim racuna da ne umisli da je njegov penis Napoleon Bonaparta. :D :D :D ...Kad malo bolje razmislim,mozda sam ja dobro i prosla.. :P :P :P :P :P
boskosic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 19, 2008 9:37 pm

Post od boskosic »

ma ne smaeta meni tema, bas me zabavlja. samo sam zelio da skrenem paznju na malu ironiju, ali...
inace, tabu teme ne postoje.
ivamatic
Aktivan član
Aktivan član

Post od ivamatic »

boskosic napisao:ma ne smaeta meni tema, bas me zabavlja. samo sam zelio da skrenem paznju na malu ironiju, ali...

Izvini,ako sam zvucala ironicno,ja sam trazila misljenje psihologa.nadam se da ce se neki javiti,pa da nam rasclani ovaj slucaj....

Puno te pozdrvaljam... :P :P :P :P :P
*Mica*
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 20, 2007 10:46 am

Post od *Mica* »

Tebi zastitni znak postali ovih 5 smajlica :P :P :P :P :P
:)
ivamatic
Aktivan član
Aktivan član

Post od ivamatic »

*Mica* napisao:Tebi zastitni znak postali ovih 5 smajlica :P :P :P :P :P
:)

He he he ,nisam to slucajno stavila i da budu takvi smile i da ih bude pet.Imas dobru moc zapazanja.....

Prijatan dan ti zelim :P :P :P :P :P
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

ivamatic napisao:
boskosic napisao:ma ne smaeta meni tema, bas me zabavlja. samo sam zelio da skrenem paznju na malu ironiju, ali...

Izvini,ako sam zvucala ironicno,ja sam trazila misljenje psihologa.nadam se da ce se neki javiti,pa da nam rasclani ovaj slucaj....

Kako ne? :roll: Psiholozi nemaju da daju na pametnija pitanja odgovore ?I ljudima kojima je bash potrebna pomoc !Nego shto bih tebi objasnjavali ,zashto neki mushkartzi zovu svoj polni organ onako kako oni hoce ?To je njihov deo tela i kao shto mali prst zovu prstic ,tako i onu stvar zvali mishko kara ,macan ili kako god ?
ivamatic
Aktivan član
Aktivan član

Post od ivamatic »

mikalja napisao:
ivamatic napisao:

Kako ne? :roll: Psiholozi nemaju da daju na pametnija pitanja odgovore ?I ljudima kojima je bash potrebna pomoc !Nego shto bih tebi objasnjavali ,zashto neki mushkartzi zovu svoj polni organ onako kako oni hoce ?To je njihov deo tela i kao shto mali prst zovu prstic ,tako i onu stvar zvali mishko kara ,macan ili kako god ?

Vidim da se i Vi pronalazite u ovome.Jer samo istina moze toliko da boli pa da sa nekog opsteg pitanja prelazite na licno prepucavanje.A iz ovoga vidim da Vama bas treba neka psiholoska pomoc,jer Vam nisu odgovorili na mnoga 'pametna" pitanja koja ste imali.Pa me zivo interesuje,JESTE MOZDA VI NA OVOM SAJTU ZADUZENI DA VRSITE CENZURU PITANJA,PO KOJIMA SU SAMO VASA "PAMETNA",A PITANJA OSTALIH UCESNIKA NA FORUMU,NISU???????
ivamatic
Aktivan član
Aktivan član

Post od ivamatic »

*Mikalja* sledeci put kada vidite ovakvo i slicno pitanje,koje Vam nije dovoljno "pametno",Vi ga ignorisite ili preskocite.Jer znate kako kazu"Pametniji ludjem popusta",pa posto sam ja (prihvatam) ludja,PREPORUCUJEM VAM DA OSTANETE U VASEM ODELJKU ZA PIRINCANE I OSTALE DIJETE,JER SE TAMO OCIGLEDNO BOLJE SNALAZITE,A KOLIKO VIDIM DA SU VAM PREKO POTREBNE. :D
STO BISTE SE VI 'ZAGLUPLJIVALI' SA PITANJIMA KOJIMA NE VIDITE SMISAO,A OVO MOJE JE TAKVO.

P.S.Iskreno sam se nadala da me nece pronaci ove 'ALAPACE" i ostali slicni tome.

SVIMA ONIMA KOJI SU SE INTERESOVALI I INTERESUJU SE JOS UVEK ZA OVU TEMU JOS JEDNOM TOPLO ZAHVALJUJEM! :P :P :P :P :P
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

P.S.Iskreno sam se nadala da me nece pronaci ove 'ALAPACE" i ostali slicni tome.
???????????????????????Hahahaah pa slala si pp jako interesantne ,a Alapache nebi bile alapache da ti nisu ushle u trag :wink: 8)
A i zashto si se nadala ili ti krila ako nisi zgreshila? 8)
Odgovori