Sta znaci....??Molim psiholosko objasnjenje ovoga!
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Maj 12, 2008 12:58 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
A mozda da probas njega da ignorises i da neko vreme komuniciras samo sa "doticnim", mozda ga spopadne ljubomora... Npr. kad se vidite, ti ga uopste ne konstatujes, nego odmah pocnes da se obracas "vrsnjaku", sa svim mogucim postovanjem i uvazavanjem, naravno. Cisto da vidis kako ce da reaguje... Verujem da mu nece biti svejedno, koliko god bio ponosan i vazan 

sva ozbiljna pitanja koja zabrinuti ljudi postavljaju zasluze obiccno samo 1-3 odgovora, a ovo se bas oteglo.
SVI momci su bar neko vrijeme u zivotu svoj penis oslovljavali nekim imenom. sklon sam povjerovati da ako ovaj "ritual" ne omata odnos, onda nije za doktora. u principu, nista nije perverzija ako oba partnera uzivaju u tom i to se smatra normalnim seksom.
ako te bas interesuje sigurnije je da pitas njega. kada ste vec dosli do seksa, pretpostavljam da se ne moras ustrucavati da ga pitas jedno jednostavno pitanje.
SVI momci su bar neko vrijeme u zivotu svoj penis oslovljavali nekim imenom. sklon sam povjerovati da ako ovaj "ritual" ne omata odnos, onda nije za doktora. u principu, nista nije perverzija ako oba partnera uzivaju u tom i to se smatra normalnim seksom.
ako te bas interesuje sigurnije je da pitas njega. kada ste vec dosli do seksa, pretpostavljam da se ne moras ustrucavati da ga pitas jedno jednostavno pitanje.
boskosic napisao:sva ozbiljna pitanja koja zabrinuti ljudi postavljaju zasluze obiccno samo 1-3 odgovora, a ovo se bas oteglo.
Mozda si ga i ti oslovljavao nekim imenom,pa mozes ti da mi kazes......

"Izbiliza niko nije normalan..E=mc2"
- peniko
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
Koji je to bog!!! Bas sam se ismejao
... Ja imam slican problem... Moja DEVOJKA svoj polni organ naziva cudnim imenima. Buduci da sam vec oguglao (mesecima smo u vezi) nije mi nikad palo na pamet da gledam to iz ugla neke problematike. Verovatno je to pokusaj nekakvog samouzbudjenja pre ili u toku sexa. Ono tipa "nahrani ribicu" ili "maca je zedna"... Uglavnom, nisam neki perverznjak ili nesto slicno, ali mislim da bih umro od smeha kada bih ikako mogao da vidim moju devojku i tog tipa kako imaju cetvorku sa svojim polnim organima

Cogito ergo doleo....
He he eh kao sto vidis da su takve pojave ceste,samo ja izgleda nisam imala dodira do sada sa njima i nadam se da necu vise,jer bez obzira na sve to je meni pomalo "bolesno"....Jer to je kao rascepljena licnost....Samo sam trebala da vodim racuna da ne umisli da je njegov penis Napoleon Bonaparta.peniko napisao:Koji je to bog!!! Bas sam se ismejao![]()
![]()
... Ja imam slican problem... Moja DEVOJKA svoj polni organ naziva cudnim imenima. Buduci da sam vec oguglao (mesecima smo u vezi) nije mi nikad palo na pamet da gledam to iz ugla neke problematike. Verovatno je to pokusaj nekakvog samouzbudjenja pre ili u toku sexa. Ono tipa "nahrani ribicu" ili "maca je zedna"... Uglavnom, nisam neki perverznjak ili nesto slicno, ali mislim da bih umro od smeha kada bih ikako mogao da vidim moju devojku i tog tipa kako imaju cetvorku sa svojim polnim organima
![]()
![]()
![]()

boskosic napisao:ma ne smaeta meni tema, bas me zabavlja. samo sam zelio da skrenem paznju na malu ironiju, ali...
inace, tabu teme ne postoje.
Izvini,ako sam zvucala ironicno,ja sam trazila misljenje psihologa.nadam se da ce se neki javiti,pa da nam rasclani ovaj slucaj....
Puno te pozdrvaljam...

- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Kako ne?ivamatic napisao:boskosic napisao:ma ne smaeta meni tema, bas me zabavlja. samo sam zelio da skrenem paznju na malu ironiju, ali...
Izvini,ako sam zvucala ironicno,ja sam trazila misljenje psihologa.nadam se da ce se neki javiti,pa da nam rasclani ovaj slucaj....
Puno te pozdrvaljam...![]()
![]()
![]()
![]()

mikalja napisao:Kako ne?ivamatic napisao:boskosic napisao:ma ne smaeta meni tema, bas me zabavlja. samo sam zelio da skrenem paznju na malu ironiju, ali...
Puno te pozdrvaljam...![]()
![]()
![]()
![]()
Psiholozi nemaju da daju na pametnija pitanja odgovore ?I ljudima kojima je bash potrebna pomoc !Nego shto bih tebi objasnjavali ,zashto neki mushkartzi zovu svoj polni organ onako kako oni hoce ?To je njihov deo tela i kao shto mali prst zovu prstic ,tako i onu stvar zvali mishko kara ,macan ili kako god ?
Vidim da se i Vi pronalazite u ovome.Jer samo istina moze toliko da boli pa da sa nekog opsteg pitanja prelazite na licno prepucavanje.A iz ovoga vidim da Vama bas treba neka psiholoska pomoc,jer Vam nisu odgovorili na mnoga 'pametna" pitanja koja ste imali.Pa me zivo interesuje,JESTE MOZDA VI NA OVOM SAJTU ZADUZENI DA VRSITE CENZURU PITANJA,PO KOJIMA SU SAMO VASA "PAMETNA",A PITANJA OSTALIH UCESNIKA NA FORUMU,NISU???????
*Mikalja* sledeci put kada vidite ovakvo i slicno pitanje,koje Vam nije dovoljno "pametno",Vi ga ignorisite ili preskocite.Jer znate kako kazu"Pametniji ludjem popusta",pa posto sam ja (prihvatam) ludja,PREPORUCUJEM VAM DA OSTANETE U VASEM ODELJKU ZA PIRINCANE I OSTALE DIJETE,JER SE TAMO OCIGLEDNO BOLJE SNALAZITE,A KOLIKO VIDIM DA SU VAM PREKO POTREBNE.
STO BISTE SE VI 'ZAGLUPLJIVALI' SA PITANJIMA KOJIMA NE VIDITE SMISAO,A OVO MOJE JE TAKVO.
P.S.Iskreno sam se nadala da me nece pronaci ove 'ALAPACE" i ostali slicni tome.
SVIMA ONIMA KOJI SU SE INTERESOVALI I INTERESUJU SE JOS UVEK ZA OVU TEMU JOS JEDNOM TOPLO ZAHVALJUJEM!

STO BISTE SE VI 'ZAGLUPLJIVALI' SA PITANJIMA KOJIMA NE VIDITE SMISAO,A OVO MOJE JE TAKVO.
P.S.Iskreno sam se nadala da me nece pronaci ove 'ALAPACE" i ostali slicni tome.
SVIMA ONIMA KOJI SU SE INTERESOVALI I INTERESUJU SE JOS UVEK ZA OVU TEMU JOS JEDNOM TOPLO ZAHVALJUJEM!