veruj mi da si povredio vrat i sa pola godine zivota to je verovatno od toga, posto si bio kod kiroprakticara ovo ce mi biti lakse objasniti ti.
sta se tu desava. posto covek ima tu malu gresku da je skoro svima taj prvi malo iscasen jos po rodjenju, svaki udarac bio jaci ili slabiji, neko cimanje glave npr. sudar u auticima iz luna parka, padovi, nepravilno spavanje, bukvalno svi udarci u gornjem delu i cimanje glave, ga pomeraju za malo iscasenje. Udarac u predelu glave ili vrata ga vise pomera sto stvara dodatne zdravstvene psihicke ili fizicke probleme. i svaki sledeci udarac pomera ga malo za malo.
moze biti nakrivljen samo levo ili desno, ako je krenuo na levo onda ce non-stop ici samo levo, ako je na desno onda ide non-stop samo na desno. meni je bilo na levo. otisao mi je zbog rotacije i pod vilicu. ako sam dobro razumeo. hvala bogu sada je pravo.
ja sam negde pre deset godina imao gadan udarac u predeo vrata, secam se sutradan nisam mogao da jedem. isao sam kod lekara i lekari mi rekli da sam 100% zdrav da udarac nije imao nikakve posledice, posle nekoliko godina javilo mi se krivljenje kicme, bol u glavi, bol u kicmi, veoma cesto lose disanje, padanje u nesvest iz cista mira i ne mogu se sad ja svega setim posto vise toga nemam.
evo kad sam saznao da ustvari udar jeste imao posledice, ispravio sam ga momentalno. i ono sto sam primetio cim sam ispravio jeste da glavu okrecem lakse (to se naglo desilo cim sam ispravio pa mi je bilo zanimljivo, mislim da sam deset dana samo mlatio glavom gore-dole, levo-desno), da bolje vidim (za ovo tvrde da se popravi 1 prema 50, znaci nije sigurno), da me ne hvata nesvestica kad brzo okrecem glavi ili kad naglo ustanem, nemam problema sa glavoboljom, kicmom, neki od simptoma su prosli odmah istog momenta a drugi posle nekog vremena.
vidis posto je atlas prvi prsljen kod ljudi dolazi od blazih do tezih posledica naravno kod osobe sa 60 godina su teze posledice nego kod nas mladjih. zbog cega evo objasnjenja.
1) kada je iscasen svi ostali prsljenovi prate njegovo iscasenje pa se javlja taj bol u kicmi bol u zglobovima itd. svima je manje ili vise kriva kicma nekima ne primetno a nekima uzasno mnogo primetno. najlakse se vidi dal je kriva kicma po duzinu nogu i po ramenima jedno rame je spustenije bas malo od drugog, a jedna noga je manja od druge isto uzasno malo jedva primetno. to je zbog krive kicme... vremenom dolazi do pritiskanja nervi u predelu kicme, ostecenje diskova, glavobolja, vrtoglavice, migrene, itd, itd, a pritisak nervi moze da steti i ostalim organima.
2) pritiska kicmenu mozdinu, sto znaci da slabo informacije dolaze do organa u telu pa je i regeneracija slabija.
3)pritiska arterije i vene koje dovode i odvode krv do/od mozga. to je ono kad vrtis glavom hvata te vrtoglavica, pri naglom ustajanju takodje, veoma cesto i uzrok glavobolja......kod starijih ljudi i mozdani udar.
4) on je odmah do produzene mozdine ili u narodu cvora zivota. i u medicini je poznato da produzena mozdina kontrolise, krvni pritisak, rad srca, disanje.. mislim da ovde ne treba vise pricati o br. 4.
npr. mozda nisi primetio pre. okreni glavu maksimum levo pa posle maksimum desno, reci mi na koju stranu ti je manja i teza pokretljivost ?
uzmi svoje rame da izmeris. na koju stranu mozes vise da okrenes glavu.
ne mora ovo da te plasio ovo njegovo iscasenje je vec vekovima mozda i milenijumima kod coveka, a pre 15 godina je okriveno i nacin kako da se ispravi.
Medicina u Nemackoj je ispitivala da li je stvarno iskrivljen ili nije to ispitivanje je trajalo od 2005 do 2009 godine i tu je dokazano da se stvarno radi o iscasenju. njegovo iscesenje u medicini je tek moglo da se vidi nastankom MRI tehnologije (Magnetne Rezonance). pa je pomocu MRI medicina ispitivala da li je kriv ili nije. posto je vec cula u novinama da je kriv

i da je uglavnom na levo.
http://www.atlasprofilax.hr/pdf/Seibel% ... ivanje.pdf
evo ga i istrazivanje